Faimoasa stradă Jonker, cu piaţa deschisă, Melaka II

Asia Malaysia Melaka

Melaka 273

Faimoasa stradă unde se întâmplă toate, dar numai vinerea şi sâmbăta între 6 – 11, 12 noaptea, când este nebunie. Strada este frumoasă oricând, cu arhitectura chinezească veche şi multe restaurante. Am ajuns şi în weekend şi în timpul săptămânii aşa că am văzut diferenţa.

Dar în weekend strada se închide pentru circulaţie şi se deschide pentru piaţă: cât este de lungă şi ceva străzi pe lângă aici se găsesc de toate: accesorii, îmbăcăminte, aparate de depilat, etc.
Şi multă mâncare…. bună.

Melaka 195

Melaka 206

Melaka 208

Concert: bătrânii din oraş în special se pare că apreciau acest spectacol

Melaka 217

Am văzut două cluburi unde oamenii dansau, sincron, foarte frumos se distrau de minune. Ce funcţionează regula urmăririi: când am ajuns şi am început să filmez nu era nimeni când am dorit să fac poze şi cu aparatul pe lângă cele cu telefonul se umpluse zona de curioşi.

Melaka 244

Chiar de toate sunt aici

Melaka 248

Toată lumea face poze cu cel mai cunoscut culturist al Malaeziei

Melaka 270

Sex prematur? NU VREM!

Este vorba desigur de ex premarital, dar o fată din grup aşa s-a exprimat. Eu am vorbit cu un băiat l-am întrebat pentru ce demonstrează, mi-a spus că sex premarital, tot nu înţelegeam aşa că l-am întrebat dacă militează PRO sau contra. Mă rog foarte hotărât mi-a spus: NU VREM! We donn t want it! BUHUHU!
Este şi un eveniment pe Facebook dacă sunteţi interesaţi, sau sunteţi şi voi împotrivă. Sunt în poza de mai sus.

Melaka 271

Melaka 272

Eu am început colindatul singură dar m-am întâlnit cu Laura, o olandeză şi doi nemţi care stăteau tot la noi la hostel-casă de oaspeţi.

Aşa că am mers împreună, după ne-am înâlnit şi cu nişte francezi şi ne-am oprit la Reggae bar, se pare că este câte un raeggae bar peste tot în Malaezia, era unul şi în Kuala Lumpur. Muzica lui Bob Marley mi-a adus aminte cât de tare vreau să merg în Jamaica.

Cu o zi înainte aici nu era nimic, decât o stradă pustie

Little India Melakka 262

Little India Melakka 265

Mare coadă mare la acest tort sau ce o fi

Melaka 261

De toate pentru toţi

Melaka 209

Street food! Excelentă! Yummy cel puţin specialităţile marine

Melaka 222

Melaka 196

Melaka 225

Melaka 227

Este desigur loc şi pentru rugăciuni şi ofrande, a fost noaptea stafiilor, un prilej bun de a cere ajutor, ofrandele conţineau bere, cărţi de joc pe lângă mâncare şi diferite alte minuni

Melaka 233

Noroc să fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *