De ce să călătorim cu bagaj ”ușor” de cabină

Bagaje

Din ce în ce mai multă lume călătorește mai des, în Europa și în țară, pentru scurte excursii de tipul city-break sau în interes de serviciu, iar alegerea de a merge undeva doar cu bagajul de mână scutește mult timp, pe lângă eficiența financiară și desigur faptul că ne protejăm sănătatea, dacă nu este musai să avem multe lucruri cu noi.

Am realizat și un scurt video, așa mă simt mai aproape de voi, dacă mă adresez direct, plus că este și ușor de urmărit esențialul. Despre porțile E-Passport am vorbit în materialul ”De ce să călătorim în Europa cu Pașaportul”

Materialul de față este din seria articolelor ”bagaje” iar în viitor voi realiza mai multe astfel de materiale, unele video, altele doar text cu diferite lucruri și informații despre bagaje, despre ce să împachetăm într-o anumită destinație, cum să o facem și sper să găsiți informațiile utile, sau puțină inspirație pentru vacanțe fără dureri de cap.

Vacanțe fără dureri de cap și elegante:  nu este tocmai definiția stilului să apari într-un hotel luptându-te singură cu bagaje uriașe, pentru o vizită de două, trei zile.

Și cum călătorului îi stă bine cu drumul și avem nevoie și de o valiză frumoasă, eu m-am oprit la colecția Roncato, deoarece sunt foarte rezistente – recunoscute pentru testările extreme: valize aruncate din avion, lovite cu ciocanul, etc, pentru a le fi demonstrata rezistenta. Și cum de multe ori călătoresc schimbând mai multe mijloace de transport: avion, tren, feriboat, etc. o valiză rezistentă este absolut necesară.

Amal_Clooney_Bojola_Daily_Mail

Am găsit-o la valigeria.ro, unde pe lângă colecția de la Roncato am văzut și multe alte genți superbe, precum cele de la Bric’s, colecția de genți de mână Bojola, roz (care este divină după părerea mea) sau alb – genți sau valize foarte elegante, așa cum folosește Amal Clooney când zboară ușor. Sunt de vis, însă depinde de ce traseu aveți, unde vă duceți și cum călătoriți. La Valigeria.ro găsiți desigur genți și valize pe toate dimensiunile, nu numai de cabină, dar acum vorbeam despre cele ”ușoare”, pentru călătorii lejere.

În curând revin și cu o surpriză, pe lângă alte materiale din seria ”Bagaje”.

Călătorii Frumoase!

Roncato light Valigeria

0 thoughts on “De ce să călătorim cu bagaj ”ușor” de cabină

    1. Da, sunt multe valize frumoase, eu cel putin am o mare problema: tind sa colectionez valize mai ceva ca unii posete! Dar Roncato sunt frumoase si foarte rezistente, mai ales cele din policarbonat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *