Dezvoltare personală: cursuri de actorie pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare

Diverse Recomandări

mar-nero-682114l-imagine

Mulți vorbitori la conferințe, la prezentări de companie, sau poate la o intervenție TV au trac, sau nu se prezintă conform cu valoarea lor. Cursurile de actorie aduc un plus valoare în orice situație în care este vorba despre a interacționa cu publicul și mult mai mult. De ce abordez acest subiect? Pentru că Dorotheea Petre, cea mai premiată actriță a tinerei generații începe o nouă sesiune de cursuri și pe lângă faptul că le consider foarte utile dacă doriți să vă dezvoltați în acest sens, îmi place și am învățat și eu multe de la Dorotheea, având în vedere că am fost vecine în Eforie Nord. Deci trișez, eu am avut-o mai mult pentru mine, dar puteți și voi să aveți o parte din ceea ce a aprofundat ea.

O nouă sesiune Fii Actor:

Au inceput inscrierile pentru un nou curs de actorie, grupa octombrie-decembrie. Pe Pagina de Facebook scrie că: Acest curs este pentru tine daca: doresti sa iti explorezi realitatea emotionala, sa iti exersezi spontaneitatea si libertatea interioara, sa iti controlezi mintea si corpul si sa cunosti oameni noi si diferiti. Mai multe detalii pe siteul Fii Actor.

Creata pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor sa se redescopere, şcoala de actorie „Fii actor” se adreseaza tuturor celor care vor sa-şi dezvolte abilitaţile de comunicare. „Cred in actorie pentru ca te ajuta, inainte de toate, sa te descoperi in fiecare zi, sa ieşi din zona ta de confort şi sa iţi depaşeşti limitele pe care ţi le impui fara sa iţi dai seama. Am intalnit de fiecare data oameni frumoşi la cursurile mele de actorie şi cred ca in fiecare om exista talente nedescoperite şi neexploatate suficient.” – Dorotheea Petre.
Cursanţii pot opta pentru unul dintre cele 2 module, cel de 2 sau cel de 4 luni.
Cursurile sunt personalizate şi cuprind exerciţii de dicţie, improvizaţie, impostaţie, deprinderea citirii unui text, lucrul pe scena sau pregatirea pentru un casting. Cursanţii sunt invaţaţi cum sa işi foloseasca adevaratele resurse, cum sa-şi exploreze şi sa-şi exprime emoţiile, cum sa scape de inhibiţii şi sa-şi optimizeze abilitaţile de comunicare in faţa unei audienţe, nu numai pe scena sau in faţa camerei, ci in orice alt aspect al vieţii lor.
Recunoscuta pentru forţa sa de expresie, detinatoare a unui premiu Gopo si a unui premiu UCIN, Dorotheea Petre este actriţa romanca pentru care Festivalul de Film de la Cannes şi-a schimbat tradiţia, creand special un premiu pentru performanţa din „Cum mi-am petrecut sfarşitul lumii”, in 2006. Filmul sau de debut, „Ryna”, a castigat peste 30 de premii internationale, iar Dorotheea a caştigat Premiul de debut la Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi Premiul special al juriului la Festivalul International de Film Mannheim-Heidelberg. Pentru „talentul si sensibilitatea artistica cu care interpreteaza” este investita prin decret prezidential cu inalta distinctie „Meritul Cultural in Grad de Cavaler”, categoria Arta Spectacolului.

Detalii legate de inscriere la nr de tel.0740307373 sau la mail contact@fiiactor.ro.

Eu mai știu că Dorotheea a lucrat cu fiul lui Gerard Depardieu, Guillaume Depardieu la ultimul film al acestuia: Copilăria lui Icar, că știe multe lucruri despre cosmetice, alimentație sănătoasă, despre viață, m-a motivat pozitiv și am învățat multe de la ea.

O zi frumoasă vă doresc!

Ryna.avi_snapshot_00.02.21_[2010.11.04_16.48.04]

0 thoughts on “Dezvoltare personală: cursuri de actorie pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *