Concurs: câștigă o excursie de trei zile în Munchen

Consursuri Germania

La sfârșit de an, Organizatia Germana pentru Turism vă invită la concurs! Iar premiul este o excursie pentru două persoane la Munchen. Pentru a intra în acest concurs dedicat cetățenilor români, nu trebuie să fi vizitat Germania, nici să cumpărați ceva. Mai mult, veți afla câteva lucruri foarte interesante despre țara lui Goethe, iar înscrierea nu durează decât câteva minute. Oare cine va fi norocosul câștigător de anul acesta? Pentru că acesta este 100% un concurs ”pe bune”.

Concurs: câștigă o excursie de trei zile, pentru două persoane, la Munchen

Munchen este considerat unul dintre cele 10 orașe magice ale Germaniei, cunoscut ca ”The city of Lifestle”, pentru că … aduce stilul în stilul de viață.

Este un oraș modern, plin de viață, cosmopolit și cu o moștenire culturală bogată. Aveți multe locuri frumoase de vizitat sau lucruri interesante de făcut, multe dintre acestea fiind gratuite, precum vizita în frumoasa Grădină Englezească sau tururile gratuite de oraș.

Concursul propus de Organizatia Germana pentru Turism constă într-un joc. Veți răspunde la 5 întrebări despre Germania (una chiar despre un preparat culinar emblematic și foarte delicios) pentru care aveți și informații. Adică, dacă nu sunteți siguri de răspuns, apăsați butonul ”Uită-te aici”.

După ce răspundeți corect la cele cinci întrebări, veți introduce câtva date personale și veti fi inscrisi in concurs.

Premiul cel mare este o excursie ”city break” la Munchen (capitala neoficială a sudului Germaniei) pentru două persoane, care include biletele de avion și două nopți de cazare.

Concursul se desfășoară până pe data de 31,12,2018, iar desemnarea câștigătorului va avea loc pe data de 5 ianuarie 2019. Câștigătorul va fi notificat prin e-mail, în decurs de opt zile de la data desemnării.

Accesati pagina de concurs aici

Organizatia Germana pentru Turism este o institutie de stat ce promoveaza Germania ca destinatie turistica si are peste 30 de reprezentante in diferite tari. Reprezentanta din Serbia se ocupa de promovarea Germaniei in 6 tari, inclusiv Romania. 

Munchen este plin de viață seara
Vizitati Muzeul BMW: BMW Welt

Vă doresc mult succes!

 

4 thoughts on “Concurs: câștigă o excursie de trei zile în Munchen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.