2 euro București-Milano Bergamo și Milano Malpensa

ryanair

Update:s-au terminat biletele la 2 euro, tocmai ce am verificat – acum jumatate de ora erau si in Ianuarie destule. Mă bucur că mulți cititori au reușit însă în aceste câteva ore să achiziționeze :D.

Nu a fost niciodată mai ieftin să zbori în Milano: 2 euro/segment, 4 euro dus/întors. Biletele, cu plecare din București, includ taxele de aeroport și 2 bagaje gratuite/pasager. Numai că se pot da repede, așa că sfatul meu este să nu stați pe gânduri prea mult. București – Milano Bergamo, București – Milano Malpensa. Ryanair.

 Bagaj gratuit: 1 bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de până la 35 x 20 x 20 cm – se ia la bordul aeronavelor.

Mai multe informații despre zborurile cu Ryanair sunt în articolul dedicat informațiilor importante despre cum este să zbori cu această companie, aici.

2 euro București-Milano Bergamo și Milano Malpensa

Și nu uitați de fare finder, este cel mai ușor de ajuns la ofertele cele mai bune:

fare finder

0 thoughts on “2 euro București-Milano Bergamo și Milano Malpensa

  1. Tot cu RyanAir am reusit sa iau bilete pentru 3 persoane, dus-intors, la Bruxelles! Sunt foarte incantata de ei, sper sa deschida cat mai multe destinatii din Romania spre Europa!

    1. Da! O să fie mai multe destinații, vor să descchidă bază aici, așa au anunțat a scris și în ZF, au avut interviu cu CEO-ul lor în Dublin.
      Oricum, ce am făcut eu și am de gând la vară, daă nu intervin altele, să merg în circuit cu avionul: București-Milano (sau Roma) Ibiza, Tenerife, Valencia, nu știu, mai multe orașe și chiar o insulă sau 2, doar bagaj de mână. Este o super vacanță. 😀

    1. Multumesc! Da, am facut asta si este super frumos, un circuit, dar recomand doar bagaj de mana, sa fie simplu de mutat de colo-colo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *