Ryanair lansează azi o nouă rută: București Otopeni – Atena #prețuripromoționale @29,99 euro

ryanair

Ryanair Atena noua ruta

Cu mare bucurie vă anunț că azi Ryanair a lansat o nouă rută: București Optopeni – Atena. Parcă mi-au fost ascultate gândurile: nu am ajuns încă acolo, plus că vă dați seama câte posibilități sunt pentru vară? Zboruri către superbele insule grecești și câte și mai câte.  Cu această ocazie, până mâine seară la miezul nopții – Joi 10 decembrie, se pot rezerva aici bilete cu prețul de €29.99/ segment pentru călătorii în Aprilie și Mai. Prețurile includ taxe de aeroport și două bagaje gratuite de cabină.

Ryanair  a anunțat astăzi, lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera cu o frecvență zilnică începând cu sfârșitul lunii Martie. Acest serviciu face parte din planul de extindere semnificativă a orarului de vară 2016 pentru București. Deci ce ne mai așteaptă? Vă anunț.

Calendarul de vară 2016:

  • 5 noi rute: Atena, Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa și Roma Ciampino
  • 9 rute în total la București, incluse fiind și rutele către Bruxelles, Dublin, Londra și Madrid
  • 1.2m clienți pe an
  • 900 de locuri de muncă.

La București, Denis Barabas, Ryanair, a declarat: “Ryanair are plăcerea să anunțe lansarea unei noi rute din București către Atena, ce va opera zboruri zilnice începând cu sfârșitul lunii Martie, și care face parte din orarul nostru de vară 2016 extins substantial pentru București. Cu 9 rute în total, aici fiind incluse și cele 4 rute către Italia lansate de curând, Ryanair va transporta 1.2 milioane de pasageri pe an și va susține 900 de locuri de muncă, la București…………………………….Pentru a sărbători lansarea noii noastre rute din București către Atena, Ryanair scoate la vânzare rezervarea locurilor la prețul promoțional de numai €29.99 pentru călătorii în Aprilie și Mai. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Joi, 10 Decembrie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor disponibile la acest tarif redus extraordinar, clienții sunt invitați să acceseze siteul companiei  pentru rezervări.

4 thoughts on “Ryanair lansează azi o nouă rută: București Otopeni – Atena #prețuripromoționale @29,99 euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *