Îmi dați un vot? M-am înscris la Kerala Blog Express 3

Diverse
sari
Cu sari-ul primit de la fratele meu cand s-a intors din India, poate cu aceasta ocazie voi invata sa il ”montez”

Kerala, țara zeilor este o destinație idilică, pe care o asociez cu relaxarea, este acea parte frumoasă, de răsfăț a Indiei, cu vegetație luxuriantă, palmieri, plaje paradisiace, SPA, oameni prietenoși și o bucătărie apreciată pentru că întrunește două condiții esențiale: este foarte gustoasă, dar și sănătoasă.

Acesta este el de-al treilea an în care Oficiul de turism al Keralei realizează un program la care invită bloggeri de călătorii, stil de viață, gastronomie, fotografie, etc. să se înscrie, urmând ca un număr de 20-25 de participanți să fie selectați pentru a descoperi timp de două săptămâni frumusețile regiunii Kerala, plimbându-se peste tot cu autocarul, de aici numele: Kerala Blog Express.

Mi-a fost validată înscrierea pe 24 decembrie: mai bine mai târziu decât niciodată, nu am fost pe fază chiar de la început, sunt mii de participanți dar știți cum este: dacă este să fie șansa ta, atunci este.

Așa că dacă doriți, mă puteți vota aici, trebuie să aveți un cont de Facebook, este simplu, nu sunt etape. Până pe 3 ianuarie 2016.

Așa cum am fost anunțați, numărul de voturi va conta alături de alți factori, precum calitatea blogului, cât de bine este optimizat pentru motoarele de căutare, target, social media, etc.
Deci numărul de voturi va fi unul dintre criterii, așa că desigur contează. M-aș bucura și desigur m-aș întoarce cu zeci de povești. Dar nu numai pentru a vizita îmi doresc să fiu acolo, ci și pentru a cunoaște bloggeri din alte țări, pentru a afla lucruri noi.

Mărturisesc că admir strategia lor: ne-am înscris atâția bloggeri din toată lumea care vorbim despre eveniment, distribuim pe FB, etc. Mă bucur când văd inițiative de acest fel, adică eficiente cu un buget nu tocmai uriaș pentru reachul obținut, la fel admir constanța, faptul că deja este cel de-al treilea eveniment, ajută cu siguranță la promovarea destinației.

Acum numai câți dintre cititori și prieteni de pe Facebook care au văzut postările se uită și caută informații despre Kerala? Și asta multiplicat cu mii de participanți. Felicitări organizatorilor, am avea și noi nevoie de astfel de programe, pentru țara noastră. Nu ar suna rău deloc.

Și decât să scriu eu aici mai multe, uitați un material video cu experiența de anul trecut a participanţilor, veţi înţelege mai bine despre ce este vorba:

Și dacă doriți să învățați să gătiți, puteți să vă inspirați de la videourile cu rețete de pe contul de Youtube al Oficiului de Turism Kerala:

Şi un video care m-a impresionat, cât de frumoasă este Kerala!

0 thoughts on “Îmi dați un vot? M-am înscris la Kerala Blog Express 3

  1. Te-am votat deja si iti urez mult succes! Sper sa fii printre castigatorii de anul acesta!

    Si, da, sunt de acord cu tine, strategia lor este extraordinara – e un mod inedit de a atrage atentia asupra destinatiei si de a a-si face PR. Baieti destepti!

    1. Multumesc mult! Foarte destepti. Eu mereu merg pe principiul ca daca am facut tot ce puteam face sunt fericita si multumita cu mine, restul nu mai depinde de actiunile noastre, ci de cum trebuie sa fie. Ma bucur ca am particiat, ca am aflat in timp util 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *