Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa

Am stat trei săptămâni la Filoxenia, trei săptămâni minunate, în care m-am bucurat de ospitalitatea proprietarilor și de optimismul lor. M-am simțit ca acasă aici, este foarte confortabil și mai ales foarte foarte curat. Totul este imaculat, deși este un loc de cazare foarte accesibil așa că totul te surprinde în mod plăcut: de la curățenia piscinei la preparatele delicioase de la bar și la faptul că mereu ți se face curat în cameră.

Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa

Amplasarea

În Paleiokastritsa, vis a vis de Taverna Spiros. Așa am descoperit de altfel acest loc minunt.

cazare Paleiokastritsa Corfu
Piveliste de la balcon

Camere

Au chicinete dotate cu absolut orice pentru a găti, dacă îți dorești. Mai mult de un ceai, cafea și ouă fierte, pe lângă trei salate grecești nu am făcut în trei săptămâni, dar aș fi putut și aș fi avut cu ce :D.

Baie: totul curat, baia este mică, cu duș, apă fierbinte mereu, nu am avut nicio problemă.

Camere: terasă frumoasă, camere destul de spațioase, dar mici, desigur, însă totul este curat, proaspăt, m-am simțit bine.

Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa
Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa

Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa piscina
Piscina la Filoxenia Paleokastritsa

Piscina este de vis. La fel și priveliștea

Concluzia: dacă doriți o cazar confortabilă, foarte curată, cu piscină frumoasă și gazde primitoare în Paleiokastritsa, Filoxenia este o alegere excelentă.

Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa piscina 3

Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa 7
Piscina este mare si curata

Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa 10
Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa

Cazare Filoxenia Mermaid Studios Paleokastritsa 11

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de patru ani de zile îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile.

Lasă un răspuns