Art & Craft promovează orașele din România pe Youtube

Art&Craft Diverse Recomandări

Știam că de ceva timp Art&Craft se implică din ce în ce mai activ în promovarea meșteșugurilor, a meșterilor populari, a tradițiilor, pe lângă comercializarea produselor. Oamenii din companie călătoresc prin toată țara, în căutare de comori și totodată scot în evidență frumusețea lucrurilor populare. Sau a motivelor românești, a suvenirurilor și în general. Iar prezenta campanie își propune nici mai mult nici mai puțin decât să promoveze orașele din România, prin clipuri video încărcate pe canalul YouTube al companiei dar și pe noul website.

Art & Craft promovează orașele din România

Iar primele prezentate sunt Bucureștiul, Sibiul și Târgul Mureș, clipurile purtându-ne prin obiectivele turistice de vizitat. Sunt prezentate de către Raluca de la Ralu călătorește. Raluca poartă în materiale produse Art&Craft, care pot fi achiziționate din magazinele offline Art&Craft din aeroporturi dar și online, aici.

Clipurile se regăsesc și în descrierea produselor de pe noul site, despre care am scris recent și vă invit să le urmăriți pe cele deja încărcate și să vă abonați la canalul You Tube Art&Craft pentru a le urmări următoarele. Vor fi promovate mai multe orașe și săptămânal va fi încărcat un nou video. Două variante, limba română și limba engleză. Luna iunie este dedicată Bucureștiului:

Centrul vechi din București

Obiective turistice din București

Urmează Sibiu, Târgu Mureș și alte surprize! 

Orase din Romania

Art & Craft promoveaza orasele din ROmania3
Art & Craft promovează orașele din România pe Youtube

Art & Craft promoveaza orasele din ROmania1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *