Haideți cu mine pe Youtube

Utile Visuri

Nu știu câți dintre voi știți despre canalul de youtube Trolleypacker, unde am tot postat, ba în limba engleză, ba în limba română. Mai mult din joacă și din necesitate (primul video l-am realizat pentru a participa la un concurs, dar îl postasem pe alt canal) am descoperit că îmi place să fac videouri, am 1000 de idei și materiale, dar nu mereu suficient timp să realizez tot ce îmi doresc, dar asta nu înseamnă că ușor, ușor, nu reușesc și acest lucru.

De exemplu, de curând am realizat două videouri în timp record, așa că am învățat că este mult mai simplu să am un scenariu în cap și să filmez pornind de acolo, decât să filmez și să văd după aceea ce îmi iese: adică atunci când ai câte 20+ de GB de material pentru 1 singur video, parcă nu prea știi de unde să începi, problema mea cu materialele din Indonezia și din Kerala, dar în curând le voi posta, atât de bine cât voi reuși să le realizez.

Ce conține canalul de Youtube Trolleypacker?

  • Videouri despre cum să împachetezi.
  • Videouri despre călătorii.
  • Diferite proiecte, cum a fost aplicația mea pentru Tohoku 365, unde deja m-am calificat în runda a doua, eu și alți participanți din toată lumea, miza fiind o călătorie de o lună de zile în nordul insulei Honshu, Japonia.
  • Videouri despre cum îmi îngrijesc părul, de exemplu, acesta va fi probabil următorul, pentru că primesc n întrebări de la alte crețe, precum și diferite afirmații de la oameni cum că: tu nu te piepteni niciodată, nu-i așa? În curând va fi lumină, zilele acestea pregătesc materialele.
  • Alte materiale, în funcție de inspirație, cum a fost cel despre Lidl, cu ocazia faptului că au deschis magazin online. Inițial mă gândisem să fac o poză, două, dar mi-a venit această idee, să fac un mini video și am zis: de ce nu? Am luat kitul primit și voila.

Da, mi-a luat ceva timp să dezvolt mai tare canalul de Youtube, deoarece doream să fie totul perfect. Dar așa am tot așteptat mult și bine. Normal că uitându-mă pe materialele din trecut găsesc zeci de lucruri pe care le-aș face altfel, dar le păstrez pentru cele care urmează. Aaaa și în unele proiecte știu că ori le dau drumul așa, ori amân pe termen nedefinit, pentru că am și alte priorități. Așa că până să fac the best of what I can, prefer să fac pur și simplu. M-am împăcat deja cu asta.

Deci, dacă vă abonați la canalul de YouTube, veți fi la curent cu ce mai postez acolo, cu concursurile la care particip sau cu unele pe care le organizez, cu excursiile pe care le fac și alte lucruri, la care nu mă pot gândi acum, pentru că în această privință acționez după principiul: dacă îmi vine o idee, o pun în practică și cu asta basta.

Deși sunt și vor fi în continuare multe materiale în limba română, majoritatea vor fi în limba engleză, deoarece canalul Youtube este liantul care leagă cele două bloguri de călătorii și stil de viață pe care le dețin, ExTraViTa și Trolleypacker.com. Chiar, ce părere aveți despre acest lucru?

Călătorii frumoase vă doresc!

 

3 thoughts on “Haideți cu mine pe Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.