promotie ryanair 1

București Cipru 20 de euro dus întors, promoție Ryanair ianuarie-martie a.c.

ryanair

Ryanair a lansat astăzi, 16 ianuarie, promoția ‘Fugi de frig’, cu locuri prețuri pornind de la doar 20 de euro dus întors pentru un zbor Bucureștiu Cipru(Paphos. Promoția este disponibilă pentru călătorii până la 31 martie și poate fi găsită doar pe Ryanair.com, începând din acest moment și până la miezul nopții, aâmbătă, 19 ianuarie.

Pe lângă Paphos, sunt prețuri mici pentru bilete către multe alte destinații frumoase și unde este mai cald decât la noi. Nu am ajuns încă în Paphos dar mă tentează de mult timp. Orașul a fost și capitală Europeană a culturii în 2017. Mai mult, căutând informații despre cum este Paphos în llunile ianuarie, februarie, am aflat că foarte mulți călători se declară încântați cel mai mult de această perioadă pentru a vizita CIprul, pentru că evită mulțimile din lunile de vârf. Localnicii sunt mai prietenoși și puși pe stat la povești, nefiind presați de avalanșa de lucruri de făcut când este foarte aglomerat, Ciprul are un farmec pur când este mai liber. Veți găsi mereu hoteluri deschise, baruri, taverne tradișionale.

Iar dacă în luna februarie temperaturile medii sunt de 17-18 grade, în martie avem deja 21! Nu uitați însă și câteva hine mai groase, pentru seară. Și de umbrelă! Am verificat prognoza și nu sunt decât câteva zile în februarie cu șanse de ploaie, dar mai mult ”showers” nu averse. Însă nu știi niciodată cum se wchimbă vremea, dar în general este plăcută și puteți prinde și câteva zile de plajă.

București Cipru (Paphos) 20 de euro dus întors, promoție Ryanair ianuarie-martie a.c.

promotie ryanair 2
Alte oferte Ryanair în perioada aceasta

promotie ryanair

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Iarna este în toi și ce alt motiv mai bun ar fi, decât să fugi pentru un soare cald în Cipru, la Paphos. Am lansat o vânzare promoțională masivă cu locuri de la doar €9,99 pentru călătorii până la 31 martie. Această ofertă extraordinară se va încheia la miezul nopții (ora 24:00) Sâmbătă, 19 ianuarie, așa că invităm clienții să viziteze Ryanair.com pentru a-și asigura vacanța la tarif redus.”

promotie ryanair 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *