Workshop de făcut biscuiți, cei mai simpatici lilieci de la Vlădut’s Story

Art&Craft Diverse Evenimente Uncategorized

O zi ploioasă de noiembrie, o invitație la trebăluială. Nu, nu vă speriați, nu am dat în brânci, mai ales că am avut un specialist culinar, Dna Mădălina Duță, care a făcut biscuiții și ne-a povestit și nouă câteva secrete. Cine spune că o zi din mijlocul săptămânii nu poate fi dulce foc? La Rossini Lounge, la invitația Art&Craft.

Biscuiții lilieci din gama Vladut’s Story

Lume multă la adunare, gazde vesele, mulți cunoscuți. Mă bucură întâlnile acestea, când reușesc să ajung, că văd o mulțime de oameni și mai schimbăm impresii și offline. Tot vorbind cu unul și cu altul am pierdut partea cu gătitul, așa că nu știu să vă spun exact cum se fac biscuiții, doar că sunt ingrediente naturale, fără aditiți și conservanți.

Biscuiții nu sunt foarte dulci, ci exact așa cum trebuie, un adevărat deliciu. Copii îi adoră, am dăruit cutiile  mele și am câștigat un fan. Micuților le plac produsele atât datorită formei, a gustului cât și a lui Vladut. Pricep imediat că li se adresează, că sunt pentru ei aceste dulciuri. Și intră imediat în poveste, se bucură de toată experiența.  Am scris mai jos despre povestea Vladut’s Story și despre Art&Craft.

Nu i-am făcut eu, secret
Nu i-am făcut eu, secret

Vladut’s Story sunt biscuiți cu cacao frământați și copți în mod tradițional

Evenimentul a fost organizat de către Art&Craft în colaborare cu Travel Badgers, doi călători pasionați pe care m-am bucurat să îi revăd cu această ocazie. Dna Mădălina Duță a făcut niște biscuiți de excepție și acum, pe loc (fiecare biscuit este făcut manual, cu ajutorul unei forme), invitații prezenți au ajutat fiecare cum a putut, unii au decorat biscuiții, a fost foarte multă animație.

Eu m-am luat cu vorba și la sfârșit am degustat împreună cu Oana de la Visător prin Lume, chiar am făcut câteva poze cu făcălețul, pentru impresie bună, dar nu pot să tac, așa că vă spun că nu am avut nicio contribuție (de data aceasta). La gătit am lăsat Cezarului ce este al Cezarului. A fost o seară reușită, m-am simțit excelent.

biscuiti-vladut-story-art-craft-2

Vlădut’s Story

Este una dintre gamele de produse marca Art&Craft, despre care v-am povestit pe larg. Produsele le găsiți atât în magazinul online, cât și în aeroporturile din țară, alături de alte produse delicioase, din aceeași gamă: prune în ciocolată, caramele cu un și sare, jeleuri, turtă dulce cu ciocolată, scorțișoară sau vanilie.  În gama Vladut’s Story mai regăsiți și stickere, pixuri, agende, memo holdere, creioane, sau un bumper universal pentru telefon.

“Vlăduţ Story este inspirat din povestea lui Dracula dar adusă foarte mult în zilele noastre. Vlăduţ este un personaj simpatic, deloc înfricoşător. Avem turtă dulce, prune în ciocolată, biscuiţi, caramele. Este o gamă care se adresează în special copiilor, dar nu numai. În timp ce Via Delice este o gamă high class care pe lângă pralinele de ciocolată mai cuprinde ciocolată şi prăjitură de casă, fursecuri şi nuci umplute” – Alexandra M Ungureanu, PR Art&Craft.

Art & Craft este un magazin de artizanat devenit un brand în sine, înființat în anul 2003 care acum are magazine în aeroporturile din Bucureşti, Craiova, Sibiu, Târgu Mureş, Timişoara şi Cluj Napoca, alături de magazinul online.

Pe lângă produse de artizanat de tot felul, Art&Craft a mai dezvoltat câteva game de produse de retail marcă proprie, care interpretează motive românești într-un design modern – tricouri, genți, pixuri, agende, portofele, portfarduri, produse din ceramică. Sau dulciuri.

Dintre gamele de produse marca proprie Art&Craft mai amintesc: I Love RO, Via Delice (cornulețele umplute din această gamă sunt demențiale, nu prea dulci și foarte frgede, mor după ele), Bloody Famous și Transilvania.

Pa, pa, cu Oana și Vladuț

biscuiti-vladut-story-art-craft-3

 

2 thoughts on “Workshop de făcut biscuiți, cei mai simpatici lilieci de la Vlădut’s Story

  1. Arată foarte bine biscutii. Sunt curioasă cum e turta dulce. 🙂

    În altă ordine de idei, am dat click pe site-ul magazinului și nu funcționează. Nu știu dacă este ceva pe moment, dar în caz că nu, semnalez informativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *