Bucuresti Tel Aviv

București Tel Aviv rută nouă Ryanair

ryanair

Ryanair a lansat astăzi, 9 Ianuarie, o nouă rută din București către Tel Aviv. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri pe săptămână începând cu luna aprilie 2019 și face parte din orarul de vară 2019 București-Ryanair. Acesta are 19 rute în total, dintre care 5 rute noi către Amman, Chania, Marsilia, Pescara și noua destinație – Tel Aviv. Prețurile pornesc de la 27,67 euro pe segment, un zbor dus-întors în luna mai putând fi rezervat cu prețuri începând de la  67.64 euro.

Pentru a sărbători noua rută, Ryanair oferă o reducere de până la 30€ pentru călătoriile dus-întors din întreaga rețea de rute europene pentru călătorii din Ianuarie până la mijlocul lunii Mai. Acestea sunt disponibile pentru rezervări până Duminică, 13 ianuarie a.c..direct pe websiteul rynair, aici.

București Tel Aviv rută nouă Ryanair

Bucuresti Tel Aviv

 

Ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”:

Tarife reduse pentru bagaje

Tarif redus de 25€ x bagaj de 20kg

Tarif redus de 8€ x bagaj de 10kg

Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Zbor

Ryanair Transfers – opțiuni variate de transport terestru cu noul partener Car Trawler

 

 

Olga Pawlonka, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București catre Tel Aviv, care va debuta în aprilie 2019 și va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului vara 2019.

Pentru a sărbători oferim o reducere de până la 30€ pentru călătoriile dus-întors din întreaga noastră rețea de rute europene pentru călătorii din Ianuarie până la mijlocul lunii Mai, și care sunt disponibile pentru rezervări până Duminică, 13 ianuarie.. Pentru că se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *