Zbor QATAR Airways Bucuresti - Doha - Krabi Thailanda 27

Promoție Qatar Airways și Master Card: 40%: Delhi 487 euro, Shanghai 489 euro Bangkok Tokyo 637 euro

Promotii

Azi a fost lansată Promoția Globală Qatar Airways,  cu reduceri de preț pentru călătorii dus întors, cu taxele de aeroport incluse și gabag de cală de 30 de kilograme (pot fi două piese de bagaj, împreună maim 30 kg). Sunt multe prețuri foarte bune, iar dacă doriți o călătorie în India, acum este momentul! În plus, dacă achitați biletele de avion cu un Mastercard, aveți reduceri suplimentare.

Nu trebuie să vă spun că atunci când sunt promoții biletele trebuie cumpărate cât mai repede pentru că dispar rapid. Este valabil pentru orice promoție la bilete de avion.

Detalii promoție:

În intervalul 26 aprilie – 03 mai 2017, puteți cumpăra bilete de avion din Promoția Globală Qatar Airways, perioada călătoriei fiind: 26 aprilie 2017 – 24 martie 2018.

În plus, dacă achitați biletul de avion cu un card Mastercard, beneficiați de o reducere suplimentară, tot în cadrul Promoției Globale Qatar Airways, dar pe acest link și cu introducerea codului MASTERCARD.

Intervalul în care puteți cumpăra biletele este același, 26 aprilie – 03 mai 2017, dar călătoriile trebuie să fie evectuate în perioada 26 aprilie – 10 decembrie 2017. Exclus perioadele:

22 iunie – 01 iulie 2017 si 15 august – 10 septembrie 2017, pentru curse operate de catre Qatar Airways in intreaga lume.

14 iulie – 29 iulie 2017, pentru curse operate de catre Qatar Airways dinspre Europa. Pentru a vă putea bucura de reducere, trebuie să puneți codul MASTERCARD în momentul în care rezervați și plătiți cu un astfel de card, indiferent că este de credit, de debit sau prepaid.

Fiți atenți la toate condițiile promoției, explicate clar pe site, pe fiecare dintre linkuri. (Referitoare la anularea călătoriei, schimbare de nume, no show și așa mai departe).

Unde doriți să mergeți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *