promo qatar airways

Reducere suplimentară pentru călătorii solo de la Qatar Airways

Promotii

Promoția Qatar Airways continuă: dacă nu v-ați făcut încă planurile pentru sfârșitul de an, sau pentru anul viitor, acum este momentul: Tokyo 598 euro, Shanghai 512 euro, Singapore 595 euro, pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele și bagajul de cală incluse. Iar călătorii solo au o reducere suplimentară! Plus că atunci când zburați spre Asia cu Qatar Airways, aveți parte de cele mai scurte zboruri: doar 4 ore și jumătate până în Qatar, escală într-unul dintre cele mai frumoase aeroporturi și încă un zbor de 5, 6 ore spre destinații de vis. Sau un pic mai lungi pentru locuri mai îndepărtate, dar oricum, cu Qatar nu vă întoarceți din drum, zburați direct spre destinație!

Pentru a beneficia de această promoție, trebuie să vă faceți rezervarea până pe data de 15 septembrie, iar călătoriile le puteți efectua până pe data de 31 august 2020.

Prețurile menționate au o reducere de 20% pentru cabinele economice și 45% pentru cele ”business class”.


promo qatar airways

Iar dacă rezervați de pe telefonul mobil, aveți încă 5% reducere!

Puteți face rezervările folosind aplicația gratuită Qatar Airqays, folosind codul promoțional UPTO5OFF la momentul rezervării. Această reducere este valabilă încă numai pentru rezervări individuale, nu atunci când rezervați pentru mai multe persoane. Ei, dacă sunteți mai mulți, puteți cumpăra bilete fiecare, individual, dar posibil să nu găsiți aceleași tarife. Este prima oară când eu văd un beneficiu pentru călătorii solo!

promo qatar airways 1

Nu vreau să scriu prea multe despre reducere, oricum, atunci când este vorba despre promoții regula de bază este: ai găsit un preț bun, ai rezervat, așa că spor la călătorii!

Rezervări direct pe siteul Qatar Airrays aici

promo qatar airways 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *