Transilvania Train: 4 zile de cultură, tradiție și aventură

Transilvania Train: 4 zile de cultură, tradiție și aventură

Uncategorized

Transsiberianul, Orient Expres, Golden Eagle, Ravos Rail Pride of Africa, Belmond Royal Scotsman, Shiki-shima și acum Transilvania Train. V-ați îmbarca într-o asemenea aventură într-o regiune splendidă din țara noastră? Recunosc că este un proiect deosebit de îndrăzneț, care poate scrie istorie.

Înainte de orice, este o experiență frumoasă, unică, Transilvania Train fiind primul proiect de acest fel de la noi

Călătoriile cu trenul sunt din ce în ce mai apreciate și apetitul consumatorilor din ce în ce mai ridicat. Vă spuneam chiar zilele trecute despre un nou tren luxos din Japonia, cu prețuri pornind de la 2654 de euro pentru o zi. Și nu vă gândiți că nu există căutare: toate excursiile sunt vândute până în luna martie 2016, pentru că doar până atunci au fost puse în vânzare. La noi nu ama juns la aceste rețuri astronomice, iar serviciile incluse sunt foarte cuprinzătoare.

Ce este Transilvania Train?

”Un proiect dezvoltat de agențiile de turism Globe 365 și Free Spirit, prin care cei interesați de călătorii și experiențe tradiționale vor avea ocazia să exploreze cele mai frumoase zone ale Transilvaniei și să descopere cultura și tradițiile din această regiune.”

Transilvania Train: 4 zile de cultură, tradiție și aventură
Transilvania Train: 4 zile de cultură, tradiție și aventură

Când

În perioada 31 august -3 septembrie 2017. Trenul va pleca de la Brașov, iar traseul include orașe precum Sighișoara, Mediaș, Alba- Iulia, Sebeș, Sibiu și Făgăraș.

Despre program: 

  • Patru zile
  • 200 de participanți
  • Program flexibil: activități recreative și culturale precum work-shop-uri de țiglărie, dulgherie sau fierărie tradițională, arhitectură săsească.
  • Vizite: biserici și cetăți medievale fortificate
  • Degustări de vin, prânzuri câmpenești și cine tradiționale în aer liber.
  • Și multe alte surprize, concerte și evenimente.
  • Parteneriat cu CFR Călători.
  • Tren cu cinci vagoane de tip bar-bistro.

Prețuri:

De la 650 la 780 de euro în funcție de Pachetul ales.

Inclus: transport cu trenul și autocar/ microbuz pe tot parcursul celor 4 zile; 3 nopți de cazare cu mic dejun inclus în hoteluri de 3 sau 4 stele; prânz și cină conform programului, 3 workshopuri, intrările la obiectivele turistice, băuturile și gustările din tren, precum și toate activitățile din tren sau din orașele de debarcare.

Detalii suplimentare și înscrieri aici: www.transilvania-train.com 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.