obiective lucruri de facut in Ubud Bali 16

Bali va implementa teste COVID la șase atracții turistice: rapide, pe bază de respirație

Uncategorized

Autoritățile din Bali au anunțat că vor introduce aparate de testare GeNose C-19 la șase locații turistice, pentru a preveni o creștere a numărului de infectări când se va deschide turismul internațional, începând cu luna iulie (cu toate restricțiile deja anunțate și coridoare). Au aceste aparate de testare și în aeroport.

De la zi la zi, în loc să apară mai multe relaxări, apar din ce în ce mai multe restricții, peste tot

„Pentru a începe acest program, vom răspândi kiturile de testare GeNose C-19 în șase atracții turistice, inclusiv Templul Uluwatu, Cascadele Nung Nung, Plaja Labuan Sait, Plaja Pandawa, Templul Taman Ayun și Pădurea Maimuțelor Sangeh”, a anunțat Dl Cokorda Raka Darmawan, Seful agenției de Turism din Badung.

Dânsul a mai menționat că este nesigur în ceea ce privește cantitatea de kituri de testare GeNose care vor fi furnizate tuturor site-urilor turistice, deoarece vor fi sponsorizate integral de Banca Regională de Dezvoltare.

„Conform informațiilor de la secretarul regional Badung, kiturile de testare ar fi sponsorizate în totalitate de CSR de la BPD Bank și ne vor informa odată ce totul este gata”, a mai adăugat oficialul.

De asemenea, el a cerut și altor atracții turistice să implementeze teste GeNose C-19 pentru a oferi detectarea timpurie a Covid-19, la costuri mai mici.

Sursa

Este totuși posibil ca prețurile la anumite atracții turistice să crească (părerea mea).

Am scris un articol despre măsurile anunțate în legătură cu deschiderea turismului internațional. ideea este că anul acesta turismul va fio foarte reglementat, vor fi numai anumite zone unde turiștii pot merge, vor fi primiți numai turiști din anumite țări ș.a.m.d. Deocamdată, Bali nu mai este ceea ce era odată, doresc turiști care să stea în hoteluri, să cheltuiască mult, să folosească serviciile agențiilor. Vom vedea cum va mai evolua situația, dar nu m-aș grăbi să îmi iau deocamdatp un bilet, chiar dacă aș găsi o ofertă foarte bună. Însă fiecare hotărăște pentru el, până la urmă și cu toate restricțiile, puteți avea o vacanță minunată acolo.

Bali va primi turiști, dar turismul nu va mai fi ca înainte deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *