Hotel Doha Oryx Rotana 2

Hotel Doha Oryx Rotana, o alegere inspirată

Doha QATAR Review Hoteluri

Fiind în trecere prin Doha, cu viza gratuită de până la 4 zile oferită pasagerilor Qatar Airlines, am petrecut o noapte la Hotelul Oryx Rotana Doha. Este un hotel business elegant, cu un decor minimalist și foarte stilat. Precum v-am mai spus îmi place genul acesta de hotel pentru că am toate facilitățile posibile și mă simt ca acasă, nu îmi lipsește nimic.

Hotel Doha Oryx Rotana, o alegere inspirată

Amplasarea Hotelului

Hotelul Oryx Rotana este situat la 30 minute de Aeroportul Hamad International și la 10 minute cu mașina (30, 40 de minute pe jos) de Souq Waqif. Hotelul aparține Qatar Airlines și a fost  hotelul din primul aeroport din Doha, acum închis, cu toate că este un hotle nou, fiind inaugurat în 2010.

Contra unei taxe hotelul vă poate asigura transferul de la și către aeroport, pentru a nu avea nicio grijă.

Facilități

Un lounge elegant, restaurante, magazine și un club, Jazz Club cu muzică live șase nopți pe săptămână, de duminică până luni inclusiv, unde vin mulți rezidenți din Doha, expați și vizitatori pentru o seară în oraș.

Piscină exterioară, SPA cu baie turcească și baie de aburi, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, sală de fitness și saună. Contra-cost masaj. 

Parcare gratuită.

Hotel Doha Oryx Rotana
Hotel Doha Oryx Rotana – lobby

Hotel Doha Oryx Rotana 3

Hotel Doha Oryx Rotana 2

Hotel Doha Oryx Rotana 1
Hotel Doha Oryx Rotana

Camere

Sunt 400 de camere în acest hotel, dintre care 12 apartamente și 63 de camere Club Rotana. Am stat într-o cameră King Deluxe de 35 de mp, cu pat matrimonial (există și twin) în regim single. Ador când am o cameră atât de uriașă numai pentru mine, am loc să mă desfășor și unde să întorc totul cu susul în jos. Nu prea am avut însă timp, de data aceasta! Mai mult, prețurle sunt foarte bune pentru calitatea oferită și amplasare.

Camera este dotată cu televizor LCD cu multe canale TV prin satelit, internet, birou cu telefon, cafea, apă și ceai din partea casei, minibar, fier și masă de călcat (ca la orice hotel business nu este nevoie să ceri de la recepție).

Serviciul de trezire – telefon de la recepție este gratuit, cu toate că există și un ceas cu alarmă în cameră.

 

 

 

Nu am beneficial foarte tare de facilitățile htelului, pentru că am avut mult pra puțin timp la dispoziție. Totodată, nu am testat nici micul dejun, plecând din hotel la ora 3 dimineața, pentru a prinde cursa Doha – Krabi. În cazul în care doriți să mergeți în Krabi, trebuie să știți că există și escale mult mai scurte, de 2 ore, caz în care ajungeți în însorita regiune thailandeză în 15 ore din București, însă noi am fost într-un program în care am experimentat mai multe dintre serviciile Qatar Airways și am stat mai mult, ceea ce mi-a convenit de minue. Dacă ar fi fost după mine – cred că și după ceilalți din grup – am fi stat cele 4 zile fără probleme.

Hotel Doha Oryx Rotana camere 3
Vedere la curtea interioara
Hotel Doha Oryx Rotana camere 9
Kingsize Deluxe cu pat matrimonial

Hotel Doha Oryx Rotana camere 7

Hotel Doha Oryx Rotana camere 2
Hotel Doha Oryx Rotana Internetul merge bine de tot!
Hotel Doha Oryx Rotana camere 6
Hotel Doha Oryx Rotana minibar

Hotel Doha Oryx Rotana camere 4

Hotel Doha Oryx Rotana camere 5
Hotel Doha Oryx Rotana baia

Hotel Doha Oryx Rotana camere

Hotel Doha Oryx Rotana camere 8
Hotel Doha Oryx Rotana: am dorrmit bine bine de tot

QATARAirways #ThailandaRo #GoingPlacesTogether

Am ajuns in aceasta excursie la invitatia Qatar Airways, cu ocazia deschiderii rutei directe catre Krabi. Programul a fost sustinut de TAT – Tourism Authority of Thailand Romania si Bulgaria. Fotografiile le-am realizat singura cu ajutorul unei camere DSLR Nikon 3200 personale si a unei camere Nikon Coolpix AW130 plus un trepied Velbon CX-888 de la Nikon Romania.

Vacanțe frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *