Nomasvello Constanta 4

Vizită la Nomasvello Constanta: curățare facială Pro Skin și rejuvenare IPL

Beauty Terapii în vacanțe

Acum aproape două săptămâni am mers la salonul Nomasvello Constanța, de curând redeschis, pentru a efectua o curățire facială Pro Skin cu rejuvenare IPL și o ședință de epilare definitivă tot cu lumină intens pulsată – IPL. Tratamente cu IPL am mai făcut, însă niciodată curățarea facială Pro SKin și eram destul de curioasă.

Nomasvello este o multinațională de frumusețe, cu cele 1200 de centre la nivel mondial, cu prezență pe 3 continente și 16 țări. La noi în țară sunt deja 29 de centre Nomasvello, specializate în epilare IPL, inclusiv pe piele bronzată, în curățare facială Pro Skin și rejuvenare. Totodată, aceștia au o serie întreagă de cosmetice și seruri cu acțiune puternică, care se adreseză diferitelor nevoi ale pielii. Mă tentează fiolele cu vitamina C, serurile și măștile facile.

Nomasvello Constanța – City Mall, aripa nouă

Am primit acum câteva luni de zile invitația de a vizita un salon Nomasvello, însă nu am avut timp să ajung, deoarece doream să ajung la salonul de la Constanța, care s-a mutat într-o nouă locație, tot în City Park Mall. Așa că am așteptat să se redeschidă și am vizitat salonul imediat după Sărbătorile Pascale.  Tenul meu era destul de încărcat, tocmai potrivit pentru a încerca un nou tratament. Am discutat cu Managerul salonului, Alina Defta despre nevoile tenului meu și planul de tratament.

Nomasvello Constanta 12

Cabinetul 

Salonul Nomasvello din Constanța este mic, boutique, discret. Arată mai mult a cabinet medical impecabil, dermato, decât a salon. Angajatele sunt deosebit de plăcute, iar Elena, care s-a ocupat de mine, o persoană incredibil de pozitivă și de calmă. A fost o reală plăcere să interacționez cu ea.

Înainte de a trece la fapte, am completat mai multe formulare, care se realizează doar o singură dată, la prima vizită. Ulterior, se completează numai procedura făcută la fiecare ședință.

Nomasvello Constanta 7

Curățarea Pro Skin

Curățarea Pro Skin folosește tehnologia cu ultrasunete și energia galvanică pentru a realiza o curățire în profunzime și îndepărtarea comedoanelor și a impurităților fără a ataca țesuturile. Ce promite o procedură: piele hidratată, netedă și moale, pori închiși, adio puncte negre și totodată stimularea de colagen.

Nomasvello Constanta 4

Nomasvello Constanta

Nomasvello Constanta 1

Nomasvello Constanta 5

Nomasvello Constanta 3

Cum a fost ședința mea:

Curățarea efectivă a durat 15-20 de minute, timp în care Elena a parcurs fiecare părticică a tenului meu cu o spatulă specială, care transmite ultrasunetele, deschide porii și extrage dușmanii din ten. Am dorit să insiste cât de tare se poate și vă spun că efectiv simțeam cum țâșneau comedoanele din piele. Am avut o satisfație enormă și marele regret că nu puteam eu să văd ce se întâmplă acolo, că nu am mânuit eu aparatul.

Am tenul destul de sensibil și m-a durut un pic – mai ales că v-am spus, am insistat să acționeze în forță, însă suportabil.

După curățare, fața mea a fost dată cu un gel răcoritor și a urmat ședința de rejuvenare IPL. În cadrul acestei ședințe sunt mai multe aspecte care pot fi vizate, în funcție de care se reglează intensitatea luminii, ceea ce m-a interesat pe mine a fost să se diminueze petele solare de pe față. Am pete (care devin mai proeminente o dată cu expunerea la soare) de când am călătorit mult în țările calde și mai ales nu am folosit corespunzător cremele de protecție solară. În condiții de umiditate extremă, trebuie folosite produse speciale și aplicate des, am scris aici despre câteva produse recomandate pentru clima tropicală.

Folosind produse specifice nu mi s-au agravat problemele, dar nici nu mi s-au rezolvat cele existente deja. Am înțeles că tehnologia IPL, pe lângă faptul că stimulează producția de colagen și că rejuvenează, ne poate scăpa și de pete.

Rezultate curățare Pro Skin și rejuvenare IPL

Precum vă spuneam, am făcut procedura acum două săptămâni. Imediat după ce am ieșit de la salon, fața mea era roșie pe alocuri, dar nu la modul că nu puteam să ies în lume. Am avut aplicat un ser hrănitor care a făcut minuni și cu care a trebuit să stau (ideal) peste noapte.

A doua zi roșeața dispăruse și tenul era deosebit de curat. Am p oglindă care mărește porii – o belea uneori – și am studiat îndeaproape fața, care era chiar curată, curată. Tenul meu arată bine, calm, este plăcut. Ideal, tratamentul durează 8,9 ședințe, efectuate la 3 sau 4 săptămâni, iar ulterior se fac numai ședințe de întreținere.

Petele: s-au diminuat, însă pentru a dispărea complet, trebuie să efectuez mai multe ședințe. Însă nu voi face acest lucru vara, aștept toamna, pentru că o perioadă tenul este mai sensibil la apariția petelor solare. Noroc că m-am bronzat cu henna, așa că o perioadă voi sta departe de soare, sau cel puțin îmi voi proteja fața.

În rest: am mai făcut o ședință de epilare IPL axilă. Aveam deja făcute multe ședințe, dar am remarcat că tehnica folosită la Nomasvello este eficientă, am scăpat spornic de ce mai aveam. Deoarece s-a folosit gheață pentru a amorți zona, nu am simțit niciun disconfort, deși a fost folosit un impuls puternic. Ce mi-a atras atenția este că se poate folosi aparatul și pentru piele bronzată, fiind în acest caz folosită o tehnică specială și mult gel conductor.

În concluzie: mi-a plăcut la Nomasvello Constanța, este un sistem revoluționar pentru tratatrea pielii și totul aici te face să te simți răsfățat și special. Produsele sunt de cea mai bună calitate și totul este impecabil. Verificați pe pagina lor de Facebook ofertle curente și aștept să îmi spuneți părerile despre experiența voastră aici.

Nomasvello Constanta 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *