Salon de infrumusetare in Eforie Nord 7

Salon de infrumusetare in Eforie Nord: unde ne aranjăm în vacanța de vară

Beauty

Două prietene foarte dragi (și verișoare) pe care le știu dintotdeauna și-au deschis un salon de beauty în Eforie Nord și sunt foarte mândră de ele. Așa că vreau să vă povestesc despre New Vision Beauty Studio și despre ce servicii oferă.

În acest moment: coafură, machiaj, gene false, tratamente faciale și epilare corporală cu ceară. Efectiv fac minuni, despre asta vă veți convinge singure. Cele mai frumoase mirese au fost aranjate de Simona în ziua cea mai importantă. Dar nu numai.

Ce mai, dacă ai nevoie de coafură, sau machiaj pentru orice ocazie, sau de un tratament cosmetic excelent poți să vii la New Vision Beauty Studio. Creează dependență.

Simona și Ștefania sunt foarte foarte bune în ceea ce fac, au multe cursuri, specializări de tot felul și mai ales un mare fler și pasiune. Mai mult, ele își urmează visul și vocația. Le place să își răsfețe clientele și au creeat o atmosferă calmă, frumoasă, caldă.

Două puștoaice nu? Ei bine, puștoaica din stânga are o puștoaică (adolescentă) superbă și cea din dreapta… ei bine, ele chiar știu cum stau lucrurile cu frumusețea și cu întreținerea. Și da, sunt workaholice.

Le găsiți aici: Pagina de Facebook New Vision Studio  

salon eforie

New Vision Beauty Studio: o viață dedicată frumosului

Nu cred că știu o persoană mai cochetă decât Simona (dreapta). Este un dintre acele fete care absolut mereu sunt ”scoase din cutie”. Că se duc cu gunoiul, că se duc la mare, la picnic, oriunde, mereu sunt cu manichiura perfectă, părul perfect, machiajul perfect, ținuta desăvârșită și totul în armonie. Pe bune, chiar și când am mers la nămol, eu eram… cu nămol, Simona țuț. Niciodată nu a văzut-o cu un fir de păr care să nu stea la locul lui. Sau cu ceva alandala. Are multă răbdare, să stea, să migălescă, de aceea face lucruri atât de frumose și cu alții.

Salon de infrumusetare in Eforie Nord: unde ne aranjăm în vacanța de vară

Prețurile sunt mici (față de ce știu eu prin București) și serviciile extraordinare. Mă gândesc de ceva timp să îmi pun gene false și singurul lucru care mă ține este că trebuie să vin la întreținere și dacă sunt plecată prin lume mai mult timp voi cam sta cu ele jumulite probabil.  Mă mai gândesc.

Deci dacă ești prin zonă (pe litoral) vara și te afli la mare ananghie (de frumusețe) știi unde trebuie să vii :).

Salon de infrumusetare in Eforie Nord 8

Unde este salonul?

Acum, pe Str. Bucovinei nr. 12B, Eforie Nord. Programarile se fac doar telefonic la nr.de telefon:
0763914560 – Simona
0763368322 – Stefania

Deci da, un nou salon în județ și dacă nu aveți drum prin Eforie, aveți un motiv să o faceți. pe lângă a bea cafea în câteva locuri frumoase (pregătesc un vlog cu ponturi) sau a lua masa în Golful Pescarului.

Salon de infrumusetare in Eforie Nord 6

Salon de infrumusetare in Eforie Nord 1

Salon de infrumusetare in Eforie Nord 7

Salon de infrumusetare in Eforie Nord 4

Salon de infrumusetare in Eforie Nord 3

Salon de infrumusetare in Eforie Nord 5

Salon de infrumusetare in Eforie Nord 2

Salon de infrumusetare in Eforie Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *