50 de bloggeri din toată țara au promovat Constanța datorită Galei SuperBlog!

Evenimente Uncategorized

Weekendul trecut Facebookul a fost inundat de fotografii din Constanța. Asta deoarce 50 de bloggeri din toată țara au descoperit, sau regăsit cu drag orașul cu ocazia Galei Superblog, ediția a 14-a!

După București, Straja, Brașov etc, a venit vremea ca bloggerii finaliști care au ajuns la ultima provocare – și cea mai frumoasă – adică Gala, să fie invitați în Constanța pentru un weekend de pomină. Weekend care a inclus două petreceri și multe activități turistice, cum aveam să descopăr cu interes.

Deformație profesională – scriu despre călătorii – nu am putut să nu remarc ce campanie indirectă dar foarte puternică i-a fost făcută orașului cu acastă ocazie și ce fumos a ieșit totul, cu atât mai mult cu cât la Gală se termină munca și participanții pot să posteze ce vor, sau să ia o pauză de Social Media. Singurul lucru neîngăduit este să nu se simtă bine, dar asta este exclus.

Oaspeții au exlporat și centrul istoric al Constanței, într-un tur organizat de Diana Slav. Când? În weekendul 5-7 mai:

Despre ediția 14 SuperBlog:

În cadrul competiţiei de creativitate SuperBlog s-au înscris 151 de bloggeri din toată țara și din diaspora, care în perioada 1 martie – 20 aprilie a.c. au parcurs 18 probe, pe teme dintre cele mai diverse, propuse chiar de sponsorii și partenerii Spring SuperBlog 2017: FMCG, bijuterii, servicii financiar-bancare, turistice, soluții pentru afaceri, proiectare rezidențială, evaluare energetică, filme, cursuri de engleză, traduceri etc.

Au fost înregistrate în competiție 1629 de articole şi s-au acordat premii în valoare totală de peste 25.000 lei.

69 de superbloggeri au scris la toate probele competiției și au primit la final diplome și premii suplimentare (cash și în produse), precum și invitația de a veni la Gala Spring SuperBlog 2017, un weekend de distracție la malul mării, la Hotelul Aurora, gazda acestei ediții.

Podium Spring SuperBlog 2017

Locul I – Raluca Ilie – raluca03.wordpress.com, câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2017 și a premiului de 2000 lei cash.

Locul II: Marius Mandache – mandachisme.com.

Locul III: Oana Grozavu – visatorprinlume.ro.

Despre mine și SuperBlog

SperBlog este o competiție specială prin tot ceea ce înseamnă, am scris de mai multe ori despre ea. Totodată, pentru mine înseamnă mult, deoarece mi-a venit ideea de a-mi face blog când jurizam probele real,- din competiție, încă din ediția a doua. Am văzut cum crește an de an, cum se formează o comunitate, prietenii, colaborări, proiecte.

Totodată, SuperBlog este și campania care mi-a declanșat declicul, când am hotărât că viața mea se va îndrepta în altă direcție: în al treilea an de participare, când a venit din nou prezentarea, țin minte foarte clar cum am avut șocul că a trecut un an și cum am privit în jur, încercând să îmi amintesc ce făcusem în ultimul an. Doar pentru a realiza că nu prea mare lucru, că mă stresasem mult și am văzut așa, viața mea cum va fi următorii ani. Și nu mi-a plăcut. Atunci am luat hotărârea de a face o schimbare, oricare. De a-mi schimba profesia, de a face ceva. Au trecut trei ani până când efectiv am schimbat macazul, dar tot datorită SuperBlog.

Cred că mă înțelegeți acum de ce spun că abia așept să revin în cadul competiției ca sponsor, cu ExTraViTa, deși m-am bucurat și să jurizez proba Ryanair anul trecut și să fiu blogger partener. Numai participant nu pot fi, pentru că evident nu ar fi corect.

Iar dacă doriți să aflați cum este să organizezi o astfel de competiție, citiți interviul Claudiei Pătrașcu, organizator și sufletul proiectului.

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 14 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproximativ 2300 de participanți și s-au scris peste 28.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

Și un interviu de mult, de când încă  u aveam blog, dar aveam SuperBlog 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *