Cazare București Hotel Tempo 3

Cazare București Hotel Tempo: un weekend de relaxare în centrul orașului

București Review Hoteluri Românești România

Am petrecut un weekend la Hotelul Tempo din București și am înțeles de ce este atât de apreciat, raportul calitate preț fiind unul foarte bun. Deși este un hotel de doar trei stele, multe facilități sunt de patru. Personalul este foarte binevoitor, poziția este excelentă, internetul merge brici și am dormit excelent. Așa că dacă sunteți în căutarea unui loc confortabil în București, în centru, unde primiți mai mult decât v-ați aștepta, acesta este locul potrivit.

Amplasarea Hotelului Tempo

Pe strada Armand Călinescu numărul 19, între Piața Gemeni și Piața Rosetti. Se ajunge pe jos în 5 minute la Universitate.Cazare București Hotel Tempo 15

Cazare București Hotel Tempo 16

Cazare București Hotel Tempo 13

Cazare București Hotel Tempo 14

Camerele 

Camerele de la Hotelul Tempo sunt destul de spațioase, iar pentru centrul Bucureștiului mari, cochete, primitoare. O oglindă plasată strategic dă impresia de mai mult spațiu. În principiu ai unde să te miști, însă nu sunt camere uriașe, ceea ce este normal pentru centrul unei capitale, adică făcând o medie și luată categoria, locația (foarte important nu comparăm periferia cu centrul) și prețul în considerare, camera este foarte mare.

Dotări: aer condiționat, plasmă, canale diverse, internetul funcționează brici, baia impecabilă, curată, la fel și prosoapele. M-a uimit să primesc papuci de baie și altele precum vanity set, set de cusut etc.

Totul este foarte curat, patul mare și saltele confortabile, se doarme bine.

Totodată m-a surprins deosebit de plăcut să găsesc un seif mare! Aș vrea ca to/i hotelierii să înțelagă că nu mai este era în care îți ții în seif numai un portofel și că dacă tot fac o investiție să merite. Adică să poți stoca un laptop – de când i s-a furat într-un Info Trip unei fete laptopul din cameră de la mare la noi și nu a fost găsit și nimeni nu și-a asumat nicio responsabilitate adică a rămas cu paguba efectiv nu mai îmi stă inima în piept să îl las decât sub lacăt – dar și aparat foto, sau dosare altele. Deci dacă nu am un seif mare nu mă simt în siguranță și pentru mine este între primele lucruri vizate, alături de internet bun, curățenie și poziție bună a unui hotel. restul, toate, cât este și cum micul dejun etc sunt pe plan secund.

Cazare București Hotel Tempo 1

Cazare București Hotel Tempo 2

Cazare București Hotel Tempo 3

Cazare București Hotel Tempo 4

Cazare București Hotel Tempo 5
Ceaiuri BIO in sfarsit si mai mult de doua plicuri/camera

Cazare București Hotel Tempo 4

Cazare București Hotel Tempo 6

Cazare București Hotel Tempo 7

Cazare București Hotel Tempo 8

Mi-a plăcut și terasa foarte tare, pentru vederea cu un crâmpei din Bucureștiul mult iubit

Cazare București Hotel Tempo 9

Micul dejun

Trebuie să încep cu ce mi-a plăcut cel mai mult: amabilitatea personalului. Nu numai la micul dejun, deși aici am rămas plăcut impresionată, pentru că efectiv fiecare client era tratat cu deosebit de multă grijă, deși au fost perioade când sala era plină ochi.

Ca varietate: ți se aduce ce cafea dorești, sau mai multe, ceaiurile sunt bio, omletă, ouă ochiuri sau cum dorești la comandă (cum te așezi ești întrebat, sau destul de repede ce dorești). În rest, la bufet, mezeluri, brânzeturi, cereale, lapte, iaurturi, fructe, compot de ananas, câteva dulciuri, unt, suc, legume.

Erau mulți străini în hotel și câteva familii cu copii mici, atmosferă destinsă, plăcută.

Concluzia: mi-a plăcut șederea de la Hotel Tempo, chiar mi-a depășit așteptările, m-am simțit ca acasă, nefiind deloc o atmosferă apăsătoare sau prea scorțoasă, ci familiară și caldă. Hotelul îmi îndeplinește nevoile de bază: curățenie, WiFi, seif mare, poziție și are și destul de multe pe deasupra așa că îl recomand cu drag, totul este să găsiți disponibilitate pentru că este destul de solicitat după câte mi-am dat seama.

Am lucrat ușor și cu spor la Hotel Tempo

Cazare București Hotel Tempo 17

3 thoughts on “Cazare București Hotel Tempo: un weekend de relaxare în centrul orașului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *