Concurs Europa Travel: câștigă un sejur cu avionul în insula Corfu

Cine vrea să vină în insula Corfu în vacanță? Europa Travel derulează în această perioadă un concurs, premiul fiind un sejur de 7 nopți în insula Corfu, cu avionul! Călătoria cu avionul în insula Corfu este o experiență minunată în sine, pentru că se traversează toată insula, de la sud spre nord, la mică altitudine și priveliștea este efectiv de vis, cel mai frumos – vizual – zbor pe care le-am avut până acum. Și nu durează decât o oră și jumătate! Să vedem condițiile:

Concurs Europa Travel: câștigă un sejur cu avionul în insula Corfu

Premiul:

O vacanță în insula Corfu, din Grecia, pentru 2 persoane, în perioada 17 – 24 iulie 2017:
7 nopti de cazare cu mic dejun, la Aparthotel Porto Marina de 3 stele din stațiunea Gouvia
Transportul dus-intors cu avionul.

Desfășurarea concursului:

Înscrierile se fac în perioasa 19-30 iulie a.c., tragerea la sorți în data de 3 iulie 2017.

Înscrie-te AICI in perioada 19-30 Iunie 2017, completeaza formularul si participa la marea tragere la sorti din data de 3 Iulie 2017.

Detalii complete despre premiu și cum se întră în posesia lui se regăsesc în Regulamentul concursului postat aici. 

Ne vedem în insula Corfu?

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de patru ani de zile îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile.

Lasă un răspuns