Escala Doha viza gratuita de tranzit 5

Viza gratuita la sosire in Qatar – România inclusă în programul waiver

Doha QATAR

Aceasta este ultima inițiativă pentru dezvoltarea turismului în statul Qatar. Cetățeni din 80 de țări vor primi viză-gratuită la sosirea în Qatar, datorită noului sistem visa waiver la sosire.

Pentru a vă califica pentru acestă viză, trebuie să aveți un pașaport electronic valid cel puțin 6 luni de zile de la data la care ajungeți la destinație și un bilet de avion dus-întors confirmat.

Atenție: nu se intră cu pașaport temporar în Qatar DAR – puteți tranzita Aeroportul din Doha, Hamad Internațional cu pașaport temporar. Stați desgur în zona uriașă de tranzit, unde este inclusiv un hotel, piscină, sală de sport, alături de multe magazine și restaurante.

Mai multe informații pe siteul Qatar aici. 

Călătorii frumoase!

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de patru ani de zile îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *