Chiang Mai 389 euro, Hong Kong 431 euro Tokyo 511 euro Maldive 559 euro #promotiedeiarna

QATAR

Qatar Airways a lansat o nouă promoție, cu prețuri începând de la 389 de euro pentru multiple destinații asiatice. Vedeți care sunt și THE SECRET: cum puteți găsi rapid cele mai mici prețuri direct pe siteul Qatar! Iarnă la noi înseamnă plin sezon în destinațiile vizate, așa că puteți începe să planificați o escapadă pe ultima sută de metri, sau să luați biletele la tarifele pe care poate le-ați așteptat de ceva timp!

Chiang Mai 389 euro, Hong Kong 431 euro Tokyo 511 euro Maldive 559 euro #promotiedeiarna

Condițiile promoției:

Trebuie să rezervați biletele de avion până pe data de 22 decembrie 2017, pentru călătorii până pe 30 aprilie 2018.

Prețurile sunt pentru călătorii București – destinația menționată dus întors cu toate taxele incluse, la clasa economică.

Hong Kong: 7-15 ianuarie: 430 de euro

Menționez această promoție, deoarece este confirmat un preț mai mic decât cel anunțat de pornire. Vedeți mai jos cât de ușor puteți găsi cea mai bună ofertă!

Alte tarife excelente:

Chiang Mai: 389 euro
Tokyo: 511 euro
Singapore: 599 euro

Destinațiile și prețurile de pornire:

Cum găsiți cea mai bună ofertă Qatar!

Intrați pe siteul companiei aici și uitați-vă mai jos, unde sunt bannerele cu diferite destinații și prețurile cele mai mici. Această secțiune este dinamică, iar platforma funcționează bine! Intrați pe destinația care vă tentează și o să vă ducă fix la perioada când puteți găsi acel tarif! Nu trebuie să bâjbâiți acolo, este ATÂT de simplu!

Mai mult, în perioada promoțională puteți intra des pe site, tarifele mici sunt introduse treptat, adică dacă acum nu ai găsit un anume preț, îl poți găsi peste câteva ore! Trebuie să fii foarte hotărât, dar efortul cu siguranță va merita, iar cu economia făcută, poți chiar să îți prelungești șederea, sau să mergi și într-un city-break european. Știați lucrurile acestea?

Călătorii frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.