Distractie in insula Corfu petrecere pe vas

Corfu Grecia

DJ, cocktailuri, veselie, recuzită de petrecere? Toate acestea garantează o distracție pe cinste, dacă există desigur și gașca potrivită. În insula Corfu puteți să vă alăturați unei petreceri pe vas, sau dacă sunteți un grup mare, să aveți o petrecere privată, de câteva ore sau o zi întreagă. Există chiar și croaziere cu disco pe traseul Grotele Albastre Paxos Antipaxos, acestea însă mai mult pentru grupuri.

Cine organizează petrecerile pe vas

Există multe agenții care organizează vacanțe de petrecere de la un capăt la altul, dar nu cred că de la noi, cele pe care le știu sunt din Serbia și Slovenia dar sunt și din Italia, Marea Britanie etc. Mondial Travel fac o treabă excelentă. Agențiile organizează petreceri pe vas, pe lângă alte super petreceri, chef de distracție să ai!

Însă chiar dacă nu sunteți un grup, puteți merge într-o astfel de petrecere. Există agenții locale, de unde puteți achiziționa o croazieră de petrecere, la fel ca orice altă excursie opțională. Sună bine, nu?

De unde cumpărați croazierele cu petrecere în insula Corfu?

În stațiunile Ipsos și Kavos veți găsi cu siguranță multe agenții locale, pe stradă, de unde puteți lua o astfel de excursie. Variante sunt nenumărate, însă trebuie să verificați cum ajungeți, pentru că nu toate excursiile se fac în fiecare zi.

În stațiunile linștite cu greu veți găsi ceva la fața locului, dar puteți să aveți transferul asigurat de agenția organizatoare, sau să vă descurcați pe cont propriu.

Desigur, puteți face o rezervare și online! Oricum, să știți că este o experiență deosebită, cele mai frumoase petreceri din vara aceasta, acestea au fost. Le recomand cu multă căldură, celor cărora le place genul acesta de distracție, noram. Aveți însă grijă ce și cât beți, poate ușor să te ia valul.

Totodată, în funcție de cei cu care sunteți la bord, vedeți ce alte lucrui mai circulă pe acolo. Adică lucruri normale de atenție. Agențiile care organizează petreceri, precum Mondial de care am pomenit, cele mari, au foarte mult personal printre petrecăreți, reprezentanți și mulți bodyguarzi este foarte sigur.

Și cum este o petrecere?

Distracție, veselie, muzică, întreceri între bărci, bătaie cu baloane cu apă, plajă dacă este ziua, grătar, băutură, veselie multă și tot așa. Este minunat! Unele dintre cele mai frumoase amintiri din vara aceasta!

Călătorii frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *