pareri geanta longchamp le pliage

De ce ai nevoie neapărat de o geanta Longchamp le Pliage dacă iubesti calatoriile

bagaj de mana Bagaje

Peste 20 de milioane de genți Longchamp Le Pliage s-au vândut în lume. Adorate de celebrități și de doamne și domnișoare de toate vârstele și de pe toate meridianele, sunt de bază pentru orice călătoare și nu numai.

Geanta Longchamp le Pliage – nelipsită în orice călătorie

Geanta sau mai bine spus gențile, că am mai multe Longhchamp Le Pliage m-au însoțit în majoritatea călătoriilor. Mă leagă atâtea amintiri dragi de ele că am ajuns să dezvolt sentimente pentru ele și o să mă înțelegeți dacă aveți una, sau mai multe, precum menționam anterior. Începutul este dificil. Uitați motivele principale pentru care este musai să ai cel puțin o geantă Longhchamp Le Pliage dacă îți lace să călătorești. Voi ce ați mai adauga la lista aceasta, sau ce vă place cel mai tare la aceste genți?

geanta longchamp le pliage

Sunt foarte versatile și încăpătoare

Gențile Longchamp Le Pliage pot fi purtate oriunde, oricum. Sunt singurele genți pe care le poți purta ca geantă de călătorie – bagaj de mână, ca geantă de plajă, ca gentă de seară – la o cină normală, cu ținută smart-casual, la serviciu, la cumpărături, peste tot.

Poți îndesa în gențile acestea tot ce vrei și ce nu vrei, nu o să vă vină să credeți cât de încăpătoare sunt, deși la prima vedere nu par așa. Este valabil și cu gențile pentru cosmetice: sunt micuțe și parcă punguța fără fund! Am o borsetă de cosmetice Longchamp de 5 ani și când o să arate rău voi lua alta.

pareri geanta longchamp le pliage 2

Sunt foarte rezistente și foarte practice

Aceste genți pot fi purtate zi de zi un an sau doi și tot să arate bine. Serios, cineva îmi spunea o dată: atâția bani pe o geantă de fâș? Păi… este o geantă cu care nu îmi este rușine, fiind mereu în tendințe, o pot purta absolut peste tot și clar își merită investiția pe deplin. Aveam multe genți dar totuși nu mă puteam despărți de aceasta, efectiv aceste genți m-au cucerit.

Sunt foarte ușoare și nu ocupă mult spațiu

Știți cum este: în genți pui o grămadă de lucruri! Tocmai de aceea, geanta pe care o port zi de zi prefer să fie foarte ușoară, să nu adauge greutate. Fiind pliabile, aceste genți nu ocupă mult spațiu în bagaj! Este foarte util atunci când politica unei companii  este de a călători numai cu un bagaj de mână – troller – pui în el geanta Le Pliage și gata, salvezi spațiu și ai și o geantă frumoasă pe care o poți purta în călătorie, zi de zi.

Sunt trei feluri de genți Longchamp, în funcție de material:

  • Din fâș, modelul inițial
  • Din așa numitul neon – un material mai gros
  • Din piele
  • Uneori, apar colecții cu diferite imprimeuri, pentru modelele din fâș sau neon.

Ulterior, există o departajare după mânere: lungi sau scurte și după dimensiune, existând foarte multe variante disponibile.

Sunt impermeabile

Când călătorești, te mai prinde și ploaia din când în când. Lucrurile tale sunt ferite în gențile Longchamp Le Pliage, deoarce sunt impermeabile. Vă spun că am cărat frecvent aparate foto, laptopul, telefoane în gențile mele și nu am avut probleme de la ploaie. Acum nu am stat nici în ploaie torențială mult timp, dar cât am stat lucrurile mele au fost protejate.

Sunt extraordinar de rezistente

Aceste genți se pliază oriunde, nu se șifonează, nu se strică și rezistă foarte bine în timp. Eu nu prea am grijă de lucruri, sunt foarte căscată, car în genți cât pot duce, am făcut și piața de nenumărate ori, cărând absolut de toate, lucruri grele, sfidând toate legile greutăților. Dacă ceva rezistă la mine mult timp este de luat că sunt terminator. Le Pliage au trecut testul de foc cu brio.

Sunt ridicol de ușor de întreținut

Pui geanta Le Pliage pe jos, oricunde, o pătezi cu de toate. Nicio problemă, o speli cu puțin săpun și gata. Sau cu șervețele de curățat.

Sunt moderne, celebritățile o adoră

Jessica Alba, Alexa Chung, Ducesa Catherine, Nina Dobrev, Amy Adams, Katie Holms, sute de modele de podium, Pippa Middleton, Vanessa Hudgens și multe multe alte vedete adoră gențile Longhchamp. Deci geanta Le Pliage te scoate în lume cu succes!

Sunt și din piele

Recunosc că de mult timp mă gândesc cu jind la modelele Le Pliage din piele, fără să vreau să renunț la cele din fâș, v-am spus că te trezești colecțioar, vrei mai mari, mai mici, cu toarte diverse etc. Așa că de când au apărut modelele pliabile din piele sunt pe jar. Când am văzut geanta maro, am avut instant un coup de foudre.

Geanta aceasta nu poate să îți lipsească din garderobă și când vei intra în posesia primului exemplar, ceva ciudat o să se întâmle cu tine: vei deveni o colecționară și mai ales, nu vei mai concepe să nu ai măcar una, mai mare sau mai mică, de fâș, piele sau cu diferite printuri. Sau cel puțin, eu și toate posesoarele de genți Longchamp Le Pliage pe care le știu așa am pățit.

Notă: dacă folosești codul SOLE725 vei avea o reducere de 5%, aplicată peste orice altă reducere existentă. 

 

pareri geanta longchamp le pliage 3

pareri geanta longchamp le pliage 1
Geanta Longchamp, mereu cu mine!

4 thoughts on “De ce ai nevoie neapărat de o geanta Longchamp le Pliage dacă iubesti calatoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.