Trollerul perfect de cabină: în funcție de destinație

Bagaje

Troller Roncato Cabina ideal 8

V-am lansat o provocare, aceea de a vă gândi mai aprofundat la cum arată bagajul perfect de călătorie pentru voi, așa că m-am gândit să vă împărtășesc și preferințele mele și mai ales motivele pentru care am ajuns la ele. Preferințe: trollerul ideal este altul, în funcție de destinație și tipul călătoriei, dar la bază sunt câteva criterii.

Îmi plac valizele, chiar mult de tot și în privința lor nu merg pe principiul una și bună ci câte una pentru fiecare ocazie dacă s-ar putea: albe, colorate, mai vesele, mai sobre, etc. Cum nu am însă și loc unde să le țin și desigur am și alte priorități, trebuie să am preferințe, acele calități pe care trebuie să le aibă un troller sau un alt tip de bagaj pentru a-l considera ideal.

Călătorie de răsfăț

Dacă este vorba despre o călătorie de răsfăț, să mă duc undeva cu SPA, sau într-o destinație mai luxoasă, să nu mă trambalez prea tare cu bagajul, mi-a rămas inima la gama Brics, la produsele roz mai ales, de la Bellagio și Boloja geanta de weekend.
Dar dacă aș merge pe undeva circuit, mi-ar fi tare milă de ele.

Pe meleaguri însorite

Aș lua ceva cât mai colorat, cât mai vesel, să mă amuze, să simt cu totul vacanța. Îl vedeți aici.

În călătorii de afaceri

Trebuie un troller serios, o culoare neutră, să nu fie excesiv de uzat – gândiți-vă ce impresie vă face lângă cineva îmbrăcat impecabil un troller de material, pătat, ros: am văzut multe cazuri prin aeroport și nu dă bine, până la urmă orice mic lucru vorbește despre noi și perfețiunea stă în detalii.
Tocmai de aceea, trebuie să dăm o importanță mai mare trollerului, sau valizei pe care o alegem, iar o valiză de cabină este primul pas de pornire.

Ideal pentru călătorii de afaceri și elegante? trollerul RV Roncato Kinetic, care a fost premiu în cel de-al doilea concurs al toamnei de la ExTraViTa.

Bagajul de cabină ideal pentru călătorii aventuroase trebuie:

Să respecte dimensiunile de cabină și să fie cât mai ușor
Să aibă un material rezistent, să nu se zgârie ușor
Să fie spinner – adică 4 roți dar de calitate că altfel nu mă ajută, să meargă ”uns”
Să fie scoică, tare, nu din material: dacă mă prinde vreo ploaie, ceva, plus că am observat că lucrurile se păstrează mai proaspete dacă sunt izolate – asta mai ales în călătorii mai lungi, sau când schimbați des locul.

Aventuroase pe lângă casă: păi acum cu zborurile acestea avantajoase, poți să te duci în Milano Bergamo, sau în Bruxelles, sau Londra, pentru zile, de acolo în alte destinații de vis, să spunem Tenerife, sau Portugalia, sau Maroc, sau Santorini, sau… de acolo iar în alt loc și tot așa, la întoarcere în alt oraș legătură cu România. Numai cu bagajul de mână. Prețul biletelor de la 10 euro/segment, dacă avem noroc să prindem la promoție, putem călători mult mai mult, vedea mai multe locuri, dar desigur avem nevoie de un troller bun. Sau rucsac, dar la acestea nu mă pricep.

Troller Spinner:

Acesta a fost motivul principal pentru care am ajuns la valigeria.ro, deoarece căutam să îmi schimb trollerul de cabină și musai trebuia să fie unul cu 4 roți și de foarte bună calitate, asta pentru că știam din experiență cât de mult te ajută un produs bun, mai ales dacă nu mergi avion-taxi-hotel și înapoi, ci mergi și cu transportul local, cu tren, autobuz, mai mergi și pe jos, etc. Asta fac, testez o destinație și adun experiențe. De tot felul, dar am nevoie de un troller bun, să nu ajung să îl car în spate.
Așa că recomand să verificați bine roțile, să fie zdravene și să meargă bine: nu vrem să rămânem fără o roată când ne este lumea mai dragă, nu m-ar încălzi o garanție sau că pot înlocui un produs dacă pe cine știe unde am rămas în pană. Garanțiile sunt bune, dar în primul rând un produs nu se strică acasă, decât dacă sunteți foarte norocoși.
Și cât de ușor este să împingi fără să pui deloc presiune un troller, să meargă singur aproape!

Așa că am găsit trollerul perfect la Roncato, pentru călătorii aventuroase. Și l-am testat în Bologna:

Am ajuns în Bologna, am mers cu mijloacele de transport în comun la hotel, de acolo am plecat la Ravenna cu trenul, acolo m-am plimbat ceva prin oraș căutând un mall de unde să iau baterie pentru telefon, după ce m-am plimbat prin centru, deci am împins câteva ore pe piatră cubică și drum trollerul (masochistă dar trebuie să știu cât de bun este un produs în cazul în care mă gândesc să plec cu el sau ceva similar undeva mai departe) iar tren, iar Bologna, stat iar în Bologna, după aeroport, avion, acasă. Și a fost o plăcere să umblu cu el.

Aici este și articolul cu lista de călătorie pentru un city-break de toamnă.

Și uitați cum a arătat traseul meu: trollerul rezistă

Troller Roncato Cabina ideal

Troller Roncato Cabina ideal 1

Troller Roncato Cabina ideal 2

Troller Roncato Cabina ideal 3

Troller Roncato Cabina ideal 4

Troller Roncato Cabina ideal 5

Troller Roncato Cabina ideal 6

Troller Roncato Cabina ideal 7

Troller Roncato Cabina ideal 9

Troller Roncato Cabina ideal 10

Troller Roncato Cabina ideal 11

Troller Roncato Cabina ideal 12

M-aș bucura să îmi mai dați idei, sau teme de gândire, despre trollere, bagaje și orice altceva.

Valizele menționate în articol se găsesc toate pe valigeria.ro, le puteți achiziționa online sau offline din magazinul aflat în Palas Mall Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *