concurs qatar airways chiang mai

Promoție + Concurs Qatar Airways pentru clienți #Chiang Mai Thailanda

Promotii

Qatar Airways derulează un super concurs pentru toți cei care cumpără în perioada promoțională un bilet spre Chiang Mai, Thailanda. Premiile sunt destul de consistente – în număr de 10 – și constau într-un bilet de avion dus-întors și cazare la un resort de vis, numai pentru o noapte însă, dar ce noapte!

Detalii concurs:

Pentru a putea participa la concurs, trebuie să îndepliniți cumulativ următoarele condiții:

Să achiziționați un bilet de avion Qatar Airways direct de pe websiteul companiei aici (nu prin terți). Numai pentru rutele operate de Qatar Airways.

Să achiziționați biletul în perioada 17 noiembrie – 8 decembrie 2017, pentru călătorii până în 28 februarie 2018. Restricții: 18 decembrie 2017 – 7 ianuarie 2018, 20-26 ianuarie 2018 și 12-24 februearie 2018.

10 premii vor fi anunțate pe data de 10 decembrie 2017, extragerea fiind făcută pe baza unei tombole. Având în vedere că suntem printre puținele (15 doar) țări eligibile și sunt 10 premii, șansele sunt mari.

Câștigătorii vor primi câte un mail pe data de 10 decembrie (adresa folosită pentru rezervare) și vor avea 5 zile pentru a răspunde pentru a accepta premiul, altfel se consideră nul. După ce va răspunde, fiecar câșigător va primi câte un mail cu voucherul și detalii despre cum poate folosi premiul.

Premii: 10 premii, fiecare constând în câte un bilet de avion către Chiang Mai și o noapte de cazare la Anantara Hotels, Chiang Mai.

Regulamentul campaniei este aici.

Și nu uitați, încă sunt multe promoții Qatar pe rute diverse, dar care mai de care mai tentantă!

concurs qatar airways chiang mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *