promotie ryanair

Rută nouă Ryanair: București-Londra Southend și promoție

Promotii ryanair

Ryanair lansează azi o nouă rută către Londra, București- Londra Southend, cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale începând din noiembrie 2019. Aceasta se adaugă rutei actuale Ryanair, Londra Stansted. Au fost puse în vânzare bilete de avion până în martie 2020, tariful mediu fiind de 37 euro/sens. Mai mult, compania a lansat o promoție pentru zborurile din București, cu prețuri începând de la 12,99 euro/lună pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019. Acestea trebuie rezervate până Duminică, 25 august.

 Biletele de avion pot fi rezervate numai pe www.ryanair.com. Dacă doriți să mergeți în Scoția, în luna ianuarie sunt prețuri de 7,99 euro/sens spre Edinburgh!

promotie ryanair 

David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să ne continuăm expansiunea în România și Europa Centrală și de Est prin lansarea, în noiembrie, a unei noi rute din București către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale ca parte a programului extins pentru iarna 2019 din București.

Pentru a sărbători expansiunea continuă din România, scoatem la vânzare locuri promoționale de la doar 12.99€ pentru călătorii până la finalul lunii noiembrie 2019, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, Duminică, 25 august. Pentru că aceste locuri promoționale se vor epuiza rapid, clienții sunt invitați să acceseze acum www.ryanair.com pentru rezervări.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *