De la 15 ianuarie bagajul mare gratuit Ryanair se va preda la îmbarcare dacă nu aveți prioritate

ryanair

Noua politică Ryanair referitoare la bagajele de mână a fost anunțată anul trecut, amânată dar va fi pusă în practică oficial pe toate zborurile companiei începând cu data de 15 ianuarie a.c. Totodată, sunt anunțate câteva măsuri menite să încurajeze clienții să achiziționeze bagaj de cabină. de ce anume trebuie să ținem cont și cum ne va impacta această măsură?

Ce se va întâmpla:

  • Doar Clienții cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte 2 bagaje de mână în aeronavă* din 15 ianuarie 2018.
  • Dimensiunile bagajelor de mână gratuite Ryanair: unul mare de 55x40x20cm și  unul mic de 35×20×20cm.
  • Toți ceilalți clienți (fără Prioritate) vor putea să-și transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va fi trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare. din 15 ianuarie 2018.

 * Îmbarcarea Prioritară poate fi achiziționată la doar 5 €/£ în momentul rezervării sau adaugată ulterior la rezervare pentru 6 €/£ cu până la 2 ore (pe Ryanair.com) și 30 de minute (prin aplicația Ryanair) înainte de ora programată de plecare.

Traducere:

Este vorba despre bagajul de mână care va trece prin controlul de securitate, nu îl predați la check in ci în momentul îmbarcării. Așadar, trebuie să respectați în continuare politica referitoare la ce se poate transporta și ce nu în bagajul de mână/bagajul de cabină. 

Bagajul îl vom ridica de pe carusel, deci atenție să fie protejat la fel ca un bagaj de cală. Știu că uneori se dădea bagajul în momentul în care se ieșea din avion, poate uneori așa va fi în unele cazuri, dar nu este o regulă. Este mai bine să vă pregătiți pentru a ridica bagajul de pe carusel.

Vom vedea ce se va întâmpla când toți clienții vor achiziționa prioritatea, chiar sunt foarte curioasă. Dar probabil că acest moment nu va veni prea curând, având în vedere câți călători cumpără nerambursabil pachete la destinație chiar și de mii de euro și nu cumpără o asigurare de călătorie de 10 euro. Vom vedea.

Totodată, condițiile pentru bagajul de cală sunt mai bune pentru pasageri:

 

  • Greutatea admisă pentru bagajele înregistrate a crescut de la 15kg la 20kg pentru toate bagajele
  • Tarifele standard pentru bagaje au fost reduse de la 35€/£ la 25€/£ pentru acest bagaj de 20kg

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat: “Le reamintim clienților că de Luni, (15 ianuarie 2018), doar clienților cu Prioritate li se va permite transportarea a două bagaje de mână în aeronavă. Tuturor celorlalți clienți li se va permite transportarea, la bord, a unui bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) cu role va fi pus în spațiul de bagaje (în mod gratuit) la poarta de îmbarcare. Această măsură va accelera îmbarcarea și va elimina întârzierile de zbor, alături de noua noastră politică pentru bagajele înregistrare ce oferă clienților tarife mai mici pentru o creștere de 33% a greutății maxime admise.”

Călătorii plăcute!

2 thoughts on “De la 15 ianuarie bagajul mare gratuit Ryanair se va preda la îmbarcare dacă nu aveți prioritate

  1. Bine de stiut.
    Iar daca pana acum, dintre toti operatorii, iubeam ryanair-ul, tocmai mi-am schimbat preferintele. Ideea de 2 bagaje pentru mine insemna: rucsacul + geanta de umar cu acte si chestii mici si utile. 🙁 Ajungeam la destinatie, nu stateam dupa bagaj… aveam cumva asa o libertate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *