Video trei zile singură în Poiana Brașov iarna și despre noile reguli Youtubue

Uncategorized

Sunt foarte încântată că aseară am postat un nou video pe canalul de Youtube. Este despre cele trei zile în Poiana Brașov, un scurt video care îmi place mult de tot. Am dorit să fie ca un ”teasing”, să te facă să dorești să afli mai multe despre acest loc. Fiind în limba engleză, desigur că se adresează tuturor potențialilor călători.

Canalul meu de youtube

Este o struță-cămilă. Și în limba română (unde sunt videouri care sunt foarte urmărite) și în limba engleză și nu se înțelege nimic. Am tot dorit să produc mai mult conținut și în scurt timp trebuie să iau o decizie cum va arăta canalul meu, mai ales cu noile reguli.

Youtube va scoate monetizarea de la conturile cu mai puțin de 1000 de abonați sau mai puțin de 4000 de ore vizualizate pe an

Adică și pentru canalul meu de youtube. Mărturisesc că mă bucură această măsură. De ce? Pentru că mă forțează să iau o decizie amânată, de a pune canalul pe roate. Și nu, nu pentru banii de acolo. Dacă v-aș spune exact câți bani a făcu canalul meu de youtube din anunțuri o să râdeți și o să râdeți și o să tot râdeți. Spoiler allert: nu am ajuns la 50 de euro all time.

Pentru mine canalul de Youtube este o componentă a celorlalte canale, nu un canal de sine stătător, dar vreau să crească pentru că mă va ajuta să fac proiecte mai frumoase, mai multe, să cresc calitatea materialelor etc.

Și cred că alături de tăierea monetizării, videourile care nu au minimul pentru a fi monetizate o să fie și cumva îngropate în căutări și așa o să scadă și mai mult posibilitatea de a ajunge să crești. Așa că acum trebuie ori mă apuc serios ori mă las de youtube și mă concentrez pe canalele unde stau bine. Pentru că este pierdere de timp și de concentrare. Însă în general îmi plac provocările, chiar mult de tot.

Așa că voi posta un video nou pe săptămână și dacă doriți să sprijiniți blogul și pe mine să fac conținut din ce în ce mai calitativ, dați subscribe, like, share, comentați și ce altceva vă mai inspiră.

Călătorii frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *