Noi pagini ExTraViTa: pentru navigare ușoară în blog

Dezvoltare Uncategorized

utile

Blogul crește, apar din ce în ce mai multe postări, lucru care poate face dificilă găsirea unui anume articol. Faptul că scriu cu diacritice poate face dificilă chiar și sarcina de a căuta o informație folosind butonul Search.
Dar cum titlurile articolelor publicate sunt explicite, fiind listate este ușor să accesați o anume informație: obiectivele turistice dintr-o destinație, o pățanie sau o aventură pe căi mai neumblate. Sfaturi de călătorie, jurnale, sau doar un review de hotel.

Vă prezint cele 3 pagini pentru navigare ușoară de care sunt foarte mândră:

Pagina ‘Destinații și călătorii’

Pagina cu articole de călătorie: aici sunt listate articolele din destinații, cu link direct către articol, prima pagină de acest fel, la care am lucrat când am realizat că uneori este dificil să navigați cu text, scurtă descriere, pagină după pagină, mai ales că despre anumite destinații am scris multe postări – îmi place să văd bine o destinație și când stai 12 nopți în Hong Kong sau 1 lună în Indonezia ai multe subiecte de exemplu, unele doar aventuri, lucruri cu care m-am confruntat, altele direct la subiect: anumite obiective, sau topuri, etc.
În această pagină ajungeți direct la articolul/subiectul care vă interesează. Sau vedeți repede că acest subiect nu este acoperit în blog și nu pierdeți vremea căutând o informație care nu este prezentată.
Pagina poate fi accesată direct din meniul principal, categoria Călătorii, de unde drop-down sunt destinațiile ordonate după continente, țări, etc. La click direct pe călătorii acesați această pagină. 

calatorii

Pagina‘ Utile’

Aici sunt cele mai bune articole din categoria de utile în călătorii sau utile în general: despre zboruri (cum a fost cu Ryanair, cu Aegean), bagaje, călător singur, articole motivaționale. Poate fi accesată direct din meniul principal, categoria Utile. 

utile

Pagina ‘Campanii ExTraViTa’

Aici am listat în ordine cronologică campaniile în care am participat în calitate de blogger și articolele rezultate în urma respectivei călătorii. Mă ajută să țin evidența lor, să trimit rapid informația în cazul în care va fi nevoie pentru campanii la care voi dori să particip (până acum nu am fost deloc proactivă în acest sens, am mers doar unde am fost invitată, dar în parte pentru că nu aveam încă realizat media kit-ul, mă concentram numai pe articole și conținut). Și desigur pentru aceia care se întreabă unde am fost invitată și unde am fost pe cont propriu – simplu: restul călătoriilor au fost pe cont propriu.
Această pagină poate fi accesată din meniul de jos, bannerul campaniile ExTraViTa:

DSC_4051

Desigur nu toate articolele din blog sunt adunate în paginile menționate, ci doar cele care sunt de actualitate mereu, sau sunt lucruri de interes. Dacă aveți sugestii, le aștept cu drag. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *