Noua ruta Ryanair Bucuresti Amman Iordania din luna octombrie

Uncategorized

Ryanair tocmai ce a anuntat o noua ruta: Bucuresti Amman, care va fi operationala incepand cu sfarsitul lunii octombrie a.c. Ruta este parte din programul de iarna Ryanair din Bucuresti, alaturi de destinatia noua Marsilia.

Biletele vor fi scoase la vanzare la sfarsitul acestei luni, va tin la curent!

Ryanair a intodus 14 rute către Iordania, începând cu luna martie 2018

Noile rute conectează Amman-ul cu: Milano, Budapesta, Bologna, Cracovia, Paphos, Praga, Bruxelles, Vilinius și Varșovia. În Aqaba sunt zboruri dinspre Atena, Toma, Koln și Sofia. Deci sunt multe alte posibilități frumoase.

Deci putted face și diferite combinații, însă trebuie să ținem cont că nu sunt zboruri cu escală, ci zboruri separate și că trebuie să ne luăm o asigurare.

“Suntem încântați să lansăm această rută nouă din București către Amman, în Iordania, cea de-a 34-a țară în care operăm. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale începând cu sfârșitul lunii octombrie, ca parte a programului nostru Iarna 2018 București.

 Locurile vor fi scoase la vânzare mai târziu, în această lună, pe Ryanair.com, și clienții români, dar și vizitatorii trebuie să se aștepte în continuare la tarife chiar mai mici și la ultimele îmbunătățiri ale programului “Always Getting Better”, care includ tarife reduse pentru bagajele înregistrate, Ryanair Rooms cu Credit de Călătorie, zboruri de legătură la Roma, Milano și Porto, dar și Ryanair Transfers”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *