Unde calatoresti in functie de semnul zodiacal: consultă horoscopul

Sfaturi de călătorie

De când așteptam un astfel de articol! Portugalia, Bolivia, Maroc, Borneo sau Kyrgyzstan? Să înlocuim horoscopul cu celebrul închide ochii și pune mâna pe hartă! Ce părere aveți despre recomandarea pentru semnul vostru zodiacal? Dintotdeauna am visat o călătorie în Peru și neapărat și Bolivia, așa că nu ma putut decât să mă bucur că este scris în stele!

Balanțele, cu dorința lor de echilibru, sunt îndemnate să călătorească în Bolivia. Da, sunt de acord! Berbecii, pentru că sunt ”creaturi ale obișnuinței” sunt îndemnați să meargă în Portugalia. Drept să spun, obișnuința de a merge în Portugalia nu m-ar deranja deloc, deși nu sunt berbecuț. Despre ce este vorba?

Experții de la G Adventures au creat un ghid de călătorie, pentru fiecare semn zodiacal, să vedem:

Unde calatoresti in functie de semnul zodiacal: consultă horoscopul

Berbecii – Portugalia

Pentru că… sunteți loiali, inclusiv în călătorii. Vouă, berbecilor, vă place se pare să descoperiți noi locuri în destinațiile pe care deja le iubiți și vă sunt familiare. Așa că sunteți îndemnați să alegeți o destinație nouă anul acesta, Portugalia: mult soare, plaje încăntătoare, bunătărie mediteraneană excelentă, arhitectură unică, istorie bogată, oameni calzi și Fado!

Taurii – Maroc

Dacă sunteți tauri, sunteți mai tactili și atrași de culori, arome, experiențe captivante, adică de tot ceea ce vă stimulează cele cinci simțuri. Așa că Marocul, este destinația ideală în 2018, cu piețele sale pline de culoare, mâncăruri deosebite, soare, deșert, fachiri și câte și mai câte.

Gemeni: Columbia

Ca gemeni iubiți schimbarea și sunteți atrași de oameni, situații și experiențe care sunt un pic volatile, în sensul bun (ohoho). Cu abilitatea de a lua maximul din fiecare situație, Columbia este destinația recomandată pentru voi. Versatilitatea vă va face să vă bucurați ușor de contrastele acestei țări, de la înălțimea Bogotei până la litoralul Santa Marta.

Rac – Hawaii

Sunteți considerați cel mai sensibil semn zodiacal, iar când simțiți ceva, o faceți cu toată inima și nu la modul fugitiv. Obișnuiți să luați deciziile cu inima, puteți aplica această tactică cu succes și anul acesta, însă dacă doriți o provocare, de ce nu ar fi… Hawaii? Deja simțiți din toată inima că va fi excelent?

Leu: Egipt

Globetrotterii de la G Adventure spun că niciunui nativ nu îi place să călătorească atât de mult precum leului. (Cred că am ascendentul în leu sigur și mă atrage și Egiptul). Fiind prin natură încrezători și curajoși și cu abilitatea de a vă face mulți prieteni, Egiptul este o destinație ideală. Mai mult vechii egipteni divinizau pisicile, deci vă veți simți în elementul vostru.

Fecioara: Sri Lanka

Cred că am încă un ascendent. Fecioarele oscilează între destinații retrase, escapade unde meditează cu orașele aglomerate și cu locurile bogate în istorie. Sri Lanka le are pe toate: o capitală cosmopolită, un nou Hong Kong cum laudă unii Colombo, istorie fascinantă, plaje, de toate, într-o suprafață mică. Excelent pentru a vă bucura de această țară deplin într-o vacanță.

Balanță – Bolivia 🙂

Nu m-am gândit niciodată așa la Bolivia și la mine. Se pare că nouă, balanțelor, ne place echilibrul. DA! Și că ne simțim bine cu un pic de cald și un pic de rece, cu lumină și cu întuneric, cu activitat intensă și leneveală și totul deodată. Hmmm, cam da. Bolivia se pare că ne va satisface nevoia de echilibru, cu vârfurile amețitoare dar și cu platouri, cu temperaturile scăzute și plajele cu nisip fierbinte. La sfârșit, experții G Adventures ne asigură că ne vom întoarce reîncărcați de energie și pe deplin echilibrați.

Scorpioni – Kyrgyzstan

Pentru că o merită! Se spune că voi, scorpionii, aveți un fel unic de a vă exprima, uneori fiind neînțeleși. Dacă în general tindeați să alegeți destinațiile cele mai populare, de data aceasta sunteți sfătuiți să fiți primii din cercul de priieteni care vizitează Kyrgyzstanul. O să vă placă să descoperiți uimitoarea țară asiatică, peisajele fabuloase, istoria, cultura și mai ales să le povestiți celor de acasă despre acest loc.

Săgetători – Oman

Când vine vorba despre aventură, sunteți primii. Nu vă este frică de a încerca mâncăruri noi, să escaladați un vârf nou, sunteți spontani și mereu pregătiți pentru o nouă aventură. Așa că Oamnul este pentru voi, o destinație extraordinară, cu deșert, palate maiestuoase, țesoase și multe alte surprize frumoase.

Capricorni – Țările baltice

Pentru voi, capricornii, este totul despre afaceri și mereu faceți alegerile cu mintea, cele sentimentale fiind foarte rare. Sunteți puși pe muncă și vi se întâmplă să vă furișați de la piscină pentru a da câteva mailuri. Așa că vă veți simți ca acasă în țările Baltice. Veți petrece mult timp învățând despre aceste paradisuri, că este posibil chiar să uitați de inbox pentru o vreme.

Vărsător – Uganda

Dacă sunteți vărsători… sunteți foarte deschiși la minte, vă place să comunicați. Uganda este o destinație ideală, care vă va satisface atracția către spații vaste și  veți putea intra și în contact cu fascinantele gorile. Nu înseamnă că veți comunica cu ele, ci că vă va face plăcere să le priviți comunicând între ele.

Pești – Borneo

Dualitatea voastră, a nativilor pești vă va atrage către destinații cu o istorie complicată, cu tradiți, cu peisaje și vreme schimbătoare. În plus, iubiți animalele foarte mult. Borneo este destinația ideală, o insulă care cuprinde mai multe țări și culturi. Veți putea să experimentați o mulțime de lucrui într-o singură vacanță și veți fi fermecați de faună.

Borneo mă fascinează și pe mine, insulă uriașă, a treia ca dimensiune de pe glob, are de peste trei ori suprafaț României și este împărțită de Indonezia, Malaysia și Brunei. Este fascinantă, fabuloasă și tot aici puteți vedea dragonii komodo. Cred că am ascendent și în pești!

De fapt, cred că am peste tot, că mă atrage fiecare destinație, dar cel mai tare Bolivia, Sri Lanka și Borneo în acest moment!

Vedeți aici lista cu toate destinațiilde de vizitat în 2018 recomandate de G Adventures și aici mai multe informații despre horoscopul călător!

Călătorii frumoase!

6 thoughts on “Unde calatoresti in functie de semnul zodiacal: consultă horoscopul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *