bilete de avion bucuresti marsilia

Bilete de avion București Marsilia cursa directa Ryanair de la 42 euro/segment

Noutăți

Vom merge ușor la schi în Franța! Grenoble este de vis, dacă nu știați. S-au pus în vânzare și biletele Ryanair spre Marsilia. Prețurile – acum -pornesc de la 41,81 euro/segment și sunt disponibile începând cu sfârșitul lunii octombrie (29 octombrie). Sunt două curse pe săptămână, lunea și vinerea. Prețul anunțat include două bagaje de mână gratuite și taxele de aeroport.

Puteți cumpăra bilete până în luna martie inclusiv, ruta București-Marsilia făcând parte din calendarul de iarnă 2018.

Biletele au fost puse în vânzare pe siteul companiei aici și cel mai bine este să le cumpărați direct, pentru a evita probleme referitoare la comunicarea între părți (prin nu știu ce siteuri hack unii călători nu au putut face check in online, sau nu au fost anunțați la timp de modificări etc.

De ce mă bucur că este ruta Marsilia:

Pentru că aeroportul din Marsilia este foarte bine conectat cu toată Coasta de Azur, vedeți mai jos. Sunt trenuri, autobuze, se pot închiria mașini etc. Ajungeți rapid de aici la Saint Tropez (cam la fel de repede ca din Nisa) sau în ale  locuri de poveste. Aici pe siteul aeroportului din Marsilia vedeti cum puteti ajunge unde, simulare si de preț.

Avignon, Grenoble, multe zone fabuloase din Franța sunt acum la o aruncătură de băț. Inclusiv pentru sporturile de iarnă, iubitorii părtiilor din Franța au o nouă rută foarte la îndemână.

Aeroportul Marsilia transport Coasta de Azur poza
Sursa: siteul aeroportului din MArsilia, link mai sus

bilete de avion bucuresti marsilia

 

 

1 thought on “Bilete de avion București Marsilia cursa directa Ryanair de la 42 euro/segment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *