Aeroportul Changi Singapore 2

Aeroportul Changi Singapore: de ce este pentru al șaselea an cel mai bun din lume

Singapore

Aeroportul Changi Singapore a fost numit pentru al șaselea an consecutiv cel mai bun aeroport din lume. Evenimentul Skytrax World Airport Awards 2018 s-a desfășurat în Stockholm, Suedia, la Terminalul EXPO.

Aeroportul este apreciat pentru serviciile oferite de către personal, curățenie, cumpărături, restaurante, formalitățile de securitate și imigrare, livrarea bagajelor și a facilităților de agrement.

Când ai grădini cu fluturi, cu orhidee, cu nuferi, cactuși sau floarea soarelui, toate unice și speciale, ce îți mai poți dori? Poate o piscină, sau chiar două? Fiecare terminal are atracțiile sale.

Totodată, există nenumărate modalități de petrecere a timpului. Nimeni nu se poate plictisi, iar pentru copii și pentru familiile cu copii escala poate fi o destinație în sine.

Singapore este de altfel o destinație excelentă pentru familiile cu copii, datorită parcurilor tematice de tot felul.

Aeroportul Changi Singapore 3

Aeroportul Changi Singapore 2

Citește și: TOP 10 atracții din Singapore, pentru copii

Și Aeroportul Changi Singapore va deveni chiar și mai spectaculos odată cu deschiderea terminalului Jewel, cu 10 etaje de sticlă și oțel. Acesta va fi plin de sere și grădini interioare, trasee de drumeție, labirinturi și 340 de specii de plante, inclusiv o alee a arborilor.

CEO-ul companiei, Dl. Lee Seow Hiang, a enumerat cu această ocazie câteva din motivele pentru care Aeroportul Changi Singapore a obținut această dorită distincție din nou:

Anul trecut, am deschis cu succes Terminalul 4 și am îmbunătățit o parte din Terminalul 1. Suntem recunoscători comunității de 50 000 de oameni, care prin eforturile lor au susținut de-a lungul anilor continua îmbunătățire a infastructurii aeroportului.”

Dl. Edward Plaisted, CEO Skytrax a declarat: “Să fii votat cel mai bun aeroport din lume pentru al șaselea an consecutiv este o realizare fabuloasă. Acest prmiu demonstrează încă o dată popularitatea aeroportului, din partea călătorilor internaționali. Changi Airport este foarte determinat să facă experiența călătorilor confortabilă și convenabilă și continuă să inoveze cu noi produse și servicii.”

Aeroportul a mai primit premiile pentru Cel Mai Bun Aeroport pentru Facilitățile de Agrementși Cel Mai Bun Aeroport din Asia. Totodată, hotelul Crowne Plaza Changi a fost numit cel mai bun hotel dintr-un aeroport.

Vedeți toate premiile și distincțiile acordate în cadrul evenimentului Skytrax aici. 

Aeroportul Changi Singapore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *