Cazare Hanovra Hotelul patru stele 1

Cazare Hanovra Hotelul Grand Mussmann: o afacere locală

Germania Hanovra Review Hoteluri

Hotelul de patru stele Grand Mussmann a fost gazda mea pentru cele patru nopți petrecute în Hanovra. Totul este excelent: poziția, liniștea, personalul și facilitățile oferite. Hotelul are o atmosferă liniștită și caldă și am mai spus o dată că are cea mai bună poziție pe care ți-o poți dori pentru a explora orașul?

Amplasarea Hotelului Hotelul Grand Mussmann

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 2

Hotelul are un punctaj de 9,6 pentru locație pe Booking și 9,1 general. Chiar vis-a-vis de gara centrală a orașului Hanovra. Și deci și lângă stația centrală de autobuz, care se află la câteva minute de mers pe jos.

Hotelul este la două minute de mers pe jos de Kröpcke, am vorbit depsre acest loc de întâlnire al hanovrezilor în articolul…

Este centrul centrului adică. Opera se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos. Mai mult, în apropiere, la mai puțin de 10 minute de mers pe jos veți ajunge la cele mai renumite zone de distracție, de la cluburile și barurile din centrul vechi, până la fostul district roșu, sau la zona cu cluburi de lângă gară.

Oficiul de Informare turistică este chiar lângă hotel, la fel multe magazine de tot felul și malluri. Autobuzul Hop-On Hop Off al Hanovrei pleacă chiar din fața hotelului. Iar la câțiva metri se află celebrul hotel de cinci stele Kastens Luisenholf unde au stat multe celebrități din scena artistică sau politică, fiind singurul hotel de cinci stele din capitala Saxoniei Inferioare.

Însă nu trebuie să vă impacientați: hotelul este foarte bine izolat fonic. Nu se aude nici musca înăuntru!

Camere

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 8

Camerele sunt mari, între 25-60m2. În hotel nu se fumează, deci sunt camere pentru nefumători. odele de lemn, fotolii și canapele de piele și paturi foarte confortabile. Camerele au toate facilitățile așteptate de la un hotel de 4 stele.

Materialele folosite sunt toate naturale, sau în cea mai mare parte. Camerele sunt foarte curate, însă nu somptuoase, ci minimaliste. Paturile sunt lungi, de 210 m, bune și pentru oamenii înalți.

Eu am avut o cameră single, mai micuță, dar patul single este destul de mare, cam cât un dublu mic aș spune. M-am odihnit excelent aici. Și am avut și un birou pe care să mă desfășor, să îmi pun toate pliantele și broșurile și hărțile.

Mai mult, camerele sunt foarte farte silențioase. Asta datorită izolației fonice și a aerului condiționat silențios. Este WiFi bun și în camere și desigur TV cu mai multe programe internaționale.

Micul dejun

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 4

Micul dejun este excelent. Sunt foarte multe opțiuni pentu toate dietele. Multe mezeluri, brânzeturi, fructe, sucuri naturale, semințe, fructe, cereale diverse, granola. Și iaurturi de mai mutle feluri, brioșe, alte delicatese de patiserie, gemuri, unt, ouă fierte, omletă simplă și cu diferite umpluturi, cam de toate.

Pâinea este de toate felurile și delicioasă în Germania. Mereu am luat somon și roșii uscate, plus ce m-a mai inspirat. Singurul punct slab? cafeaua, care este cafea de hotel, la filtru, nu expresso. Nu-i nimic, măcar sunt generoși cu ea, poți bea câtă vrei.

Personalul este foarte foarte amabil.

Prețuri:

Diferite. În perioada marilor târguri, prețurile sunt chiar și de patru ori mai mari decât într-o perioadă normală. În Hanovra sunt foarte multe hoteluri. În perioadele fără târguri acestea au tot felul de ofert excelente și reduceri mari de tot.

Prețurile de listă pornesc de la 125 de euro pe noapte pentru o cameră single și 159 pentur o cameră dublă, cu micul dejun inclus. Pentru a parca în garajul subteran, se plătesc 15 euro/zi. Însă: pentru weekenduri, adică de vineri până luni, prețurile sunt mult mai mici, chiar și 65 euro/zi pentru cameră dublă, dar trebuie să rezervați numai la hotel aici. 

Despre aceste diferențe vorbeam când spuneam, așa că puteți încerca ori pe Booking, ori direct și vedeți care este o ofertă mai bună.

Am vizitat singură Hanovra, la invitația Biroului de Turism al orașului. Iar dacă activitățile le-am ales eu, la fel și perioada, hotelul a fost ales de ei astfel încât să îmi fie ușor să mă deplasez peste tot unde doream să ajung.

Cazare Hanovra Hotelul Grand Mussmann Galerie Foto:

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 1

Cazare Hanovra Hotelul patru stele

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 5

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 7

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 6

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 9

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 10

Cazare Hanovra Hotelul patru stele 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *