Konstantina Nikolakou Vice-Guvernator al Regiunii Peloponez

VIDEO: În vizită la Dna Konstantina Nikolakou Vice-Guvernator al Regiunii Peloponez

Grecia Peloponez

În scurtul și foarte intensul periplu din minunata regiune Peloponez, am ajuns cu mic cu mare la sediul Prefecturii, care se află în orașul Tripoli. Doamna Konstantina Nikolakou, Vice-Guvernatorul regiunii și responsabilă cu dezvoltarea turismului și-a exprimat dorința de a ne cunoaște și a ne adresa câteva cuvinte.

Scriu acest articol deoarece am fost foarte impresionată de doamna Konstantina Nikolakou.  O femeie de nota 20, foarte hotărâtă, decisă, implicată. Dânsa a vizitat România de foarte multe ori pentru a promova regiunea Peloponez în carul publicului din România, una dintre piețele importante pentru turismul din Grecia. A fost la târguri, la evenimente, la tot felul de manifestări. Ce mai, o Doamnă cu un plan.

În vizită la Dna Konstantina Nikolakou Vice-Guvernator al Regiunii Peloponez

Efectiv mi-a plăcut de dânsa, de energia pe care o emitea, așa că am și filmat discursul și l-am postat pe noul canal ExTraViTa de Yoututbe. Am decis să separ videourile din limba română de cele în limba engleză și deși multe clipuri vor fi în engleză, voi încerca să produc cât mai mult conținut și în limba română.

Discursul este tradus de ghidul nostru, Dl Akis Spyratos, dar nu știu cât de fidel, însă ideile de bază cred că sunt clare:

Motivul vizitei: deschiderea curselor Charter România – Kalamata, pentru sezonul estival 2018.

O trecere în revistă a atracțiilor regiunii Peloponez: monumente bizantine si post-bizantine, frumusețea naturală, gastronomie de calitate și o varietate de opțiuni (n.r.: despre ele voi vorbi în articolele viitoare, singurul rgret fiind că am experimentat prea puțin din tot ceea ce are de oferit această regiune).

Piața românească este un obiectiv pentru regiunea Peloponez și este inclusă în planificarea strategică, având în vedere că datele arată în 2017 Grecia a fost prima alegere pentru români.

O mențiune particulară a fost făcută cu privire la dezvoltarea turismului religios din România în regiunea Peloponez.  În special în regiunea Arcadia sunt multe „schituri“ istorice, este o destinație ideală pentru acest tip de turism.

Am filmat tot disbursal cu un telefon Asus Zen Fone 4 și m-am oprit când s-a terminat discursul Doamnei Konstantina Nikolakou.

Konstantina Nikolakou Vice-Guvernator al Regiunii Peloponez
Dna Konstantina Nikolakou Vice-Guvernator al Regiunii Peloponez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.