Qatar Airways a lansat site-ul web în limba română 43

Qatar Airways a lansat site-ul web în limba română

QATAR

Qatar Airways a lansat varianta în limba română a site-ului web. Toate paginile web, locale sau globale, le oferă pasagerilor posibilitatea de a accesa întreaga gamă de servicii ale companiei online, ca de exemplu căutarea zborurilor, rezervare şi check-in, atât de pe telefon, sau orice alt dispozitiv cu browser, atâta timp cât are o conexiune de internet. Puteți să luați via gratuită sau să rezervați un tur de oraș cu câteva clickuri. Și mai ales, în limba română.

Qatar Airways are conexiuni excelente din România pentru multe destinații apropiate sau exotice. Cele mai scurte zboruri departe le-am avut către Krabi, Thailanda, unde am ajuns în 11 ore de la plecarea din București și către Kerala, India (două zboruri de aproimativ 4 ore și 30 de minute-cinci ore, cu escală scurtă în Doha. Ajungi imediat!

Printre opțiunile mult premiate ale Qatar Airways sunt: cabina Premium Qsuite care aduce cea mai nouă experienţă de lux călătorilor de la clasa business, o modificare recentă a meniurilor disponibile la bord la clasele economic şi business, sau sistemul de entertainment disponibil la bordul aeronavelor.

Qatar Airways a lansat site-ul web în limba română

Qatar Airways a primit patru  premii anul acesta la Skytrax World Airline Awards, în cadrul ediţiei din anul 2018 a Show-ului Aviatic Internaţional de la Farnborough:

„World’s Best Business Class” („Cea mai bună clasă business din lume”) pentru a șasea oară.

„Best Airline In The Middle East” („Cea mai bună linie aeriană din Orientul Mijlociu”), al treilea an consecutiv;

„World’s Best First Class Airline Lounge” („Cel mai bun lounge de la clasa întâi”)

„Best Business Class Seat” („Cel mai bun scaun de la clasa business”).

Qatar Airways este membră a Alianței Globale oneworld și deține o flotă modernă de peste 200 de avioane. Compania are zboruri către peste 150 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacific, America de Nord şi America de Sud.

Anul acesta vor fi lansate noi destinații foarte interesante: Tallinn, Estonia; Valletta, Malta, Mombasa, Kenya şi Da Nang (Vietnam).

Nu în ultimul rând, Qatar Airways lansează frecvent promoții extraordinare, mulți călători având posibilitatea de a ajunge în destinații care acum câțiva ani păreau inaccesibile. Am scris la un moment dat despre un preț bombă de până în 400 de euro pentru un bilet de avion dus întors cu taxe incluse spre Chiang Mai Thailanda. Aceste oferte atât de bune nu sunt tot timpul, dar oferte foarte bune sunt mereu.

Qatar Airways a lansat site-ul web în limba română 43

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *