Ryanair oferă un bagaj înregistrat gratuit pentru toți clienții care au cumpărat bilete până la 3august indiferent de data efectuării călătoriei

ryanair

Ryanair a anunțat recent că va schimba politica de bagaje de mână. Conform acestei politici, pasagerii care nu au achiziționat îmbarcare prioritară, vor putea aduce la bord gratuit un singur bagaj de mână, mai mare decâ înainte. Numai cei care au achiziționat prioritate vor putea adue două bagaje gratuite la bord. Însă noua politică nu va fi aplicată pasagerilor care au achiziționat bilete până pe data de 31 august. Mai mult, clienților care au achiziționat îmbarcarea prioritară le-a fost rambursată suma plătită, dar vor beneficia de aceasta. Dacă ați achiziționat bilet direct de pe siteul Ryanair ați fost deja informați prin email despre această procedură.

În concluzie, toți pasagerii Ryanair care au achiziționat bilete până pe data de 31 august, vor putea călători cu două bagaje gratuite, iar cei care au achiziționat îmbarcare prioritară, vor ava aest serviciu gratuit.  Toți cei peste 2 milionae de clienți care au achiziționat bilete până la 31 august au fost informați azi prin email despre acastă gratuitate.

Atenție: dacă nu ați achiziționat biletele direct pe siteul Ryanair, ci prin diferiți terți, trebuie să primiți această informație, pentru a putea beneficia de gratuitatea oferită de Ryanair tuturor clienților.

Despre noua politică de bagaje de mână Ryanair puteți citi în articolul dedicat, unde am explicat cât am putut de clar modificările, dimensiunile actuale ale bagajului de mână și alte lucruri pe care trebuie să le avem în vedere legat de bagajele de mână:

Noua politică de bagaje de mână Ryanair explicată: de la 1 noiembrie, doar un bagaj mic gratuit

 

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

“Toți pasagerii care și-au rezervat pe/după 31 august, nu vor suporta vreun cost extra sau vreo inconveniență, deoarece ei au primit astăzi din partea Ryanair un bagaj înregistrat, gratuit, de 10kg, adăugat rezervării lor. De asemenea, după 1 noiembrie, așteptăm cu nerăbdare să-i avem la bord pe cei 50,000 de clienți (care și-au făcut rezervarea înainte de 31 august) și care și-au achiziționat Îmbarcare Prioritară în ultimele două săptămâni, și care acum vor primi acest serviciu în mod gratuit.

Toți clienții care își rezervă tarifele noastre reduse după 31 august au ales tariful nostru de prioritate de 6€ (care le permite să transporte 2 bagaje de mână gratuite) sau au ales serviciul nostru de 8€ (10kg) pentru bagajul înregistrat, ori au optat să nu plătească pentru niciun extra opțional, dar vor călători cu generosul nostru bagaj mic – care s-a mărit cu 40% din 1 noiembrie.

Ca întotdeauna, Ryanair continuă să micșoreze costurile călătoriei, în timp ce noua noastră politică de bagaje înseamnă că din 1 noiembrie putem elimina toate întârzierile de zbor asociate bagajelor gratuite de la porți.”

                                   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *