Promoție Ryanair: 1 milion de locuri la 9,99 euro/segment

ryanair

Ryanair a lansat azi promoția ”1 MILION DE LOCURI LA DOAR 9.99€”. Promoția este valabilă o zi, în întreaga rețea europeană, pentru călătorii din luna noiembrie a.c. până în luna martie 2019. Biletele de avion cu prețul de 9,99 euro/segmant sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, marți, 23 octombrie.

Rezervările se fac direct pe websiteul companiei aici. 

Destinațiile directe noi Ryanair sunt Marsilia și Aman, Iordania, care se alătură altor rute frumoase, precum Chania, insula Creta, Grecia, Palermo (Sicilia), Paphos (Cipru), multe destinații din Italia, Germania, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii, Belgia, Spania etc. Pentru cei care rezistă călătoriilor combinate și escalelor, se poate ajunge în destinații de vis și îndepărtate, precum Insulele Azore (Terceira și Sao Miguel). Sau în Maroc, în câteva aeroporturi.

Bilete din București:

promotie toamna ryanair

ryanair bilete promotie

Ryanair a schimbat de curând politica bagajelor de mână, așa că nu uitați să fiți atenți la dimensiunea lor, am explicat succint și clar cum se aplică acum în articolul dedicat:

Noua politică de bagaje de mână Ryanair explicată: de la 1 noiembrie, doar un bagaj mic gratuit

Foarte important: este de preferat să achiziționăm biletele direct de pe siteul Ryanair, nu prin terți, pentru a primi imediat și direct mail cu orice informații legate de zbor. Desigur, asta nu înseamnă că nu putem lua de la o agenție, dacă aceasta a achiziționat direct de la Ryanair și în general așa se întâmplă. Mă refer la cazurile când ajungem prin diferite siteuri afiliate și cumpărăm de la companii care nu sunt înregistrate în România, în trecut Ryanair dând în judecată anumite siteuri online pentru că existau multe neplăceri pentru pasageri. Unii chiar făcuseră un site asemănător. Mai mult, pentru a nu exista probleme la check in cu bagaje înregistrate.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Am lansat promoția ‘Million-Air’ cu un milion de locuri la 9.99€ pe întreaga noastră rețea europeană pentru călătorii în perioada noiembrie – martie, asigurându-le clienților Ryanair vacanțe de milionari, la tarife reduse.

Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, Marți, 23 octombrie, așadar invităm clienții să acceseze Ryanair.com pentru rezervări.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.