promotie qatar reducere

Phuket 410 euro, Shanghai 487 euro, Delhi 509 euro: reduceri la Qatar Airways

QATAR Uncategorized

Qatar Airways are o nouă promoție până pe data de 16 ianuarie a.c. cu reduceri de preț de până la 25% către destinații de vis. Promoția este numai pentru zboruri dus-întors și puteți sta până la 6 luni în destinația aleasă. Biletele trebuie rezervate până pe data de 16 ianuarie 2019, pentru călătorii ce pot avea loc până pe 10 decembrie 2019. Însă când vedem promoții știm care este regula care se aplică: cu cât rezervăm mai repede, cu atât mai bine.

Luna ianuarie este o lună ideală să ne facem planurile de vacanță. Qatar Airways are zboruri spre multe destinații fabuloase, iar spre Asia au coneziuni excelente, în aeroportul din Doha. Practic poți ajunge în Thailanda chiar și în 12 ore, dar chiar și în alte locuri nu petrecem chiar o zi întreagă pe drumuri. Promoția actuală include foarte multe destinații, iar reducerile sunt atât la clasa economică, cât și la Business Class. Am selectat câteva destinații care mi-au atras atenția:

Phuket 410 euro, Shanghai 487 euro, Delhi 509 euro: reduceri la Qatar Airways

promotie qatar 4

promotie qatar 3

promotie qatar 2

promotie qatar 1

Termeni și condiții:
Perioada vânzări: 7 – 16 ianuarie 2019, rezervări pe siteul Qatar Airways aici.
Perioada efectuării călătoriei: 10 ianuarie – 10 decembrie 2019. Returul trebuie să aibă loc înainte de 10 decembrie 2019. Perioada restricţionate pentru călătorii la aceste tarife: 23 august – 1 septembrie 2019.
Oferta este valabilă doar pentru curse operate de către Qatar Airways cu plecare din Bucureşti către o selecţie de destinaţii, via Doha.
Locurile la aceste tarife sunt limitate şi depind de disponibilitatea în clasa tarifară aferentă: „W” pentru cabina Economy, „R” pentru Business.
Tarifele afişate includ toate taxele şi comisioanele aplicabile. Toate tarifele disponibile vor fi afişate la momentul rezervării.
Pentru rezervări făcute la un birou Qatar Airways sau printr-o agenţie de turism se pot aplica taxe de serviciu şi comisioane suplimentare.
Oferta este valabilă doar pentru călătorii dus-întors.
Rezervare în avans: 3 zile.
Şederea minimă: 3 zile.
Şedere maximă: 6 luni.
Biletele nu se pot transfera.
Se aplică şi alte termene şi condiţii, în funcţie de clasa tarifară aleasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *