30 de fotografii budapesta 15

30 de fotografii cu Budapesta, pentru a te îndrăgosti de acest oraș

30 de poze Budapesta Ungaria

Budapesta este un oraș fascinant. În afară de nenumăratele obiective turistice, orașul în sine este foarte frumos. Și oferă aroape tot ce ți-ai putea dori: nenumărate posibilități de a face mișcare și a admira orașul de sus, croaziere de tot felul pe Dunăre, terase fabuloase, târguri, concerte, piețe superbe, SPA-uri nemaipomenite, săli de fitness de vrei să te mulți aici numai pentru ele, cluburi, restaurante cu stele Michelin dar și multe alte restaurante, baruri, de toate felurile pe care ți le poți imagina și pentru toată lumea. Transportul public este bine pus la punct, sunt atâtea magazine că nici nu știi în care să intri prima oară și v-am spus că hotelul Aria din Budapesta a fost votat cel mai bun din lume?

Am stat în Budapesta șase zile, timp în care am bătut orașul în lung și în lat. A fost o vacanță adevărată, așa că nu am făcut prea multe fotografii. Mai mult, nu am luat cu mine trepiedul, sau camera foto. M-am limitat să fac poze din mers cu telefonul, dar chiar și așa, orașul arată incredibil. Am folosit un aparat ASUS ZenFone 4, dar folosit este mult spus, am făcut poze cu funcția automat și le-am editat un pic tot pe telefon. Și uitați cum se vede în poze vacanța din Budapesta:

30 de fotografii cu Budapesta, pentru a te îndrăgosti de acest oraș

30 de fotografii budapesta 24

30 de fotografii budapesta 22

30 de fotografii budapesta 26

30 de fotografii budapesta 28

30 de fotografii budapesta 31

30 de fotografii budapesta 29

30 de fotografii budapesta 32

30 de fotografii budapesta 15

30 de fotografii budapesta 19

30 de fotografii budapesta 21

30 de fotografii budapesta 14

30 de fotografii budapesta 17

30 de fotografii budapesta 10

30 de fotografii budapesta 8

30 de fotografii budapesta

30 de fotografii budapesta 3

30 de fotografii budapesta 5

30 de fotografii budapesta 7

30 de fotografii budapesta 1

30 de fotografii budapesta 9

30 de fotografii budapesta 16

30 de fotografii budapesta 23

30 de fotografii budapesta 30

30 de fotografii budapesta 25

30 de fotografii budapesta 18

30 de fotografii budapesta 11

30 de fotografii budapesta 4

30 de fotografii budapesta 6

30 de fotografii budapesta 13

30 de fotografii budapesta 20

30 de fotografii budapesta 27

Citește și:

Budapest Card: 5 avantaje și cum funcționează

6 motive pentru care Asus ZenFone 4 este ideal în vacanța de vară

 

6 thoughts on “30 de fotografii cu Budapesta, pentru a te îndrăgosti de acest oraș

    1. Da, clar Angela, trebuie, însă cam greu cu zborurile, urmărește promoțiile de la Tarom, sau fă o combinație Ryanair prin Berlin sau Atena. Altfel, prețurile sunt foarte mari! Însă orașul este considerat de mulți mai frumos decât Viena, nu știu ce să spun, eu spre rușinea mea nu am ajuns încă în Viena, dar voi merge anul acesta 🙂 nu este timpul pierdut!

    1. Da, chiar și de la CLuj, dar până ajung la Tg Mureș sau la Cluj… Și din oraș la aeroport etc… când am luat biletul pentru Budapesta am luat în calcul toate variantele, inclusv bilet București-Timișoara sau Oradea cu avionul și de acolo Flixbus în Budapesta. Sau alt avion. Toate variantele însemnau mai mult timp pe drumuri, mai multe drumuri și mult mai mulți bani. Însă Tg Mureș îmi place mult, dar nu prea se ajunge foarte ușor din Constanța acolo.

  1. Felicitari pentru frumoasele imagini!Eternele concurente, Budapesta, Viena si Praga, orase imperiale de alta data sunt foarte frumoase, fiecare exceleaza prin ceva care surclaseaza pe celelate doua. Praga-orasul de aur se evidentiaza prin fascinanta arhitectura medievala autentica(probabil cea mai bogata si cea mai bine conservata din intreaga Europa), prin legendele sale mistice si prin berea (probabil cea mai buna din lume), Viena e pe primul loc intre cele trei orase prin palatele sale baroce, muzeele sale cu colectii extraordinar de bogate si rafinamentul aristocratic al stilului de viata din oras. Budapesta ofera cele mai spectaculoase peisaje urbane, panorame citadine cu multe cladiri extrem de frumoase dar si cele 7 bai termale istorice, printre care una e cea mai mare din Europa, respectiv extraordinara diversitate a vieteii sportive. La ora actuala Budapesta a surclasat Viena si Praga la numarul de turisti straini care viziteaza orasul (nu si la volumul incasarilor din turism) si e in continua dezvoltare a obiectivelor turistice, culturale, de agrement si sportive.

    1. Multumesc! Da, le iau pe rand. Surprinzator, nu am vizitat pana acum aceste trei orase superbe, dar anul acesta planuiesc sa le vad si pe celelalte doua: Praga si Viena, frumoase descrieri, se completeaza reciproc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.