concurs qatar airways

Câștigă o vacanță în Thailanda cu Qatar Airways, la primul pop-up store QA din România

Noutăți

Azi fost inaugurat primul pop-up store Qatar Airways din România, în Promenada Mall. Și cu această ocazie, un călător norocos poate câștiga o vacanță pentru două persoane în Thailanda, vacanță ce include biletul de avion și cazarea timp de 7 nopți. Totodată, vă puteți face un tatuaj cu henna sau să vă scrieți numele cu caractere japoneze. Mai multe detalii în articol.

Câștigă o vacanță în Thailanda cu Qatar Airways, la primul pop-up store QA din România

În perioada 30 ianuarie – 2 februarie a.c., QATAR AIRWAYS promovează vacanțele în destinații îndepărtate. Toți pasionații de călătorii pot să își găsească inspirația pentru vacanțe la Promenada Mall, etaj 1 (zona Intersport).

Toți cei care vizitează pop-up store-ul Qatar Airways se pot înscrie la concursul organizat de Qatar Airways*. Un călător norocos
va câștiga o vacanță în Thailanda pentru două persoane, ce include biletul de avion și cazarea timp de 7 nopți. Pentru a se înscrie în concurs, vizitatorii nu trebuie decât să completeze un scurt formular și să se înscrie la newsletter-ul Qatar Airways, pentru a afla imediat când apar cele mai bune oferte.

Toți cei care ajung aici, în funcție de ora la care vor vizita zona Qatar Airways vor putea să citească despre destinații exotice, să își facă un tatuaj cu henna sau să își scrie numele cu caractere japoneze.

Precum știm deja, începutul de an este cea mai bună perioadă pentru a ne planifica vacanțele. Doriți sfaturi de călătorie? Le puteți afla de la reprezentanții Qatar Airways, care vă vor oferi consultație pentru a găsi oferta perfectă pentru voi.

Extragerea marelui premiu se va face în data de 15 februarie.

*Citiți mai multe despre termenii și condițiile acestei promoții aici, direct pe siteul Qatar Airways în limba română. 

Aveți nevoie de inspirație pentru vacanțele în Thailanda?

Consultați articolele Extravita din această destinație, am fost de trei ori deja în Thailanda, am găsit-o superbă de fiecare dată:

Krabi

Chiang Mai

Bangkok

concurs qatar airways

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *