laudamotion austria

Ryanair a cumpărat 100% din acțiunile Laudamotion, reduceri la bilete din bazele din Viena, Düsseldorf, Stuttgart și Palma

Noutăți ryanair

Laudamotion a confirmed ieri într-un comunicat de presă că Ryanair a încheiat achiziția acțiunilor Laudamotion GmbH from NL Holding la sfârșitul lunii decembrie 2018. Laudamotion a devenit astfel 100% subsidiara companiei  Ryanair Holdings Plc, care deține cea mai mare companie aeriană europeană. Traficul de pasageri Laudamotion va crește de la 4 milioane de pasageri anual în 2019 la 6 milioane în 2010, 7,5 milioane în 2021 și la 10 milioane în anii următori.

Cum se traduce asta pentru noi? Vom putea zbura către destinații precum Ibiza, Barcelona, Lanzarote, Palma, Mykonos, Marrakesh, Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura și multe alte destinații, cu prețuri mici, dar și cu o oprire în Viena. SAu mule alte combinații.

Ryanair a cumpărat 100% din acțiunile Laudamotion, planuri de viitor:

– Creșterea flotei lui Laudamotion la 25 de avioane în vara anului 2019 (de la 19 în 2018). Lauda anunță astăzi că a semnat acorduri cu mai multe companii astfel încât în vara 2020 va opera 30 de aeronave Airbuss.

– În această vară, Laudamotion va opera 4 baze: Viena (unde numărul de aeronave va crește de la 4 la 8), Düsseldorf (7 aeronave), Stuttgart (3 avioane) și Palma (2 avioane).

– În timpul iernii 2019, baza vieneză va crește până la 11 aeronave, făcând compania aeriană Laudamotion nr. 2 în Viena, după Austrian Airlines. Dar planurile nu se limitează numai la Viena. În momentul de față Austrian Airlines transportă în total 13.9 milioane de pasageri, targetul Laudamotion fiind de a ajunge numărul 2 în Austria, cu 10 milioane de pasageri transportați anual.

– Laudamotion a lansat prima parte a zborurilor sale de iarnă 2019, în principal mai multe zboruri căte rutele deja existente. Luna viitoare, sau pe parcurs ce se vor încheia negocierile cu cele 50 de aeroporturi vizate de Laudamotion vor fi anunțate 20 de noi rute din bazele din Viena, Düsseldorf, Stuttgart și Palma.

– Totodată vor fi create 400 de noi locuri de muncă, iar compania se muta Birourile Centrale într-un nou sediu, în Concorde Business Park.

Pentru a sărbători finalizarea achiziției, au fost scoase la vânzare 250 000 de bilete de avion cu prețuri de până la 19.99 de euro pentru perioada februarie-aprilie inclusiv, din toate bazele companiei.

Biletele de avion se rezervă direct pe siteul companiei ryanair aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *