promotie paste ryanair

Ponturi zboruri și promoție masivă Ryanair de Paște: zboruri în toate destinațiile europene de la 9,99 euro/segment

Noutăți ryanair

Ryanair a anunțat azi o promoție masivă, cu locuri cu prețuri de la 9,99 euro/segment pe toată rețeaua europeană pentru călătorii efectuate în luna mai a.c. Cele mai populare destinații sunt Faro (Portugalia), Malaga (Spania), Malta, Palma (Spania) și Roma (Italia), în total peste 5 milioane de pasageri vor călători cu Ryanair în perioada Sărbătorilor Pascale. Zborurile pot fi rezervate de pe siteul companiei, ryanair.com până sâmbătă, 20 aprilie.

Ponturi Ryanair:

Chiar dacă la un moment dat nu mai găsiți zboruri cu preț promoțional, încercați din nou peste două ore, sau a doua zi. De obicei în timpul promoțiilor Ryanair nu se eliberează toate locurile dintr-un foc. Sunt șanse să achziiționați biletul de avion cu preț mic chiar la două, trei zile după ce a început promoția.

Puteți bloca un tarif, pentru 24 de ore, cu numai 2,50 euro pentru fiecare pasager, pentru fiecare segment, dacă aveți mai multe. De curând am blocat și eu un tarif și din fericire nu am pierdut decât 2,50 euro, deoarece nu am mai putut efectua călătoria, mi s-au schimbat planurile și dacă nu exista această posibilitate, pierdeam o sumă mult mai mare. Nu era un preț de 9,99, ci mai mare, nu era promoție când doream eu, dar prețurile cresc de la zi la zi, când găsești un tarif bun pentru perioada în care dorești să călătorești, este bine să te decizi repede.

Ryanair a început să implementeze politica de bagaj de mână, ceea ce înseamnă că pasagerii care depășesc dimensiunile, vor avea bagajul pus la cală contra cost. Și mai ales, aveți la îndemână suma necesară în moneda locală, nu puteți plăti în euro (dacă nu este moneda oficială a unei țări, chiar membră UE) și nici cu cardul. Puteți pierde zborul.

Noua politică de bagaje de mână Ryanair explicată: de la 1 noiembrie, doar un bagaj mic gratuit

promotie paste ryanair

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.