LPG Criolipoliza 5

Scapă de țesutul adipos nedorit cu două proceduri: LPG+ criolipoliză

Diete detox Dosarele frumusetii

Azi vreau să vă vorbesc despre o ședință doi în unu, în care am făcut două proceduri: LPG și criolipoliză. Dacă nu știți, cele mai bune rezultate le ai dacă faci ședința de criolipoliză după o ședință de LPG. Și mai ales, rezultatele apar atunci când aparatele sunt bune și oamenii bine pregătiți, când nu se face rabat la impulsuri și așa mai departe. Altfel, dacă facem să facem, oriunde, oricum, poate fi praf în ochi.

Am făcut ședințele la RECREATION Studio și am ”scăpat” de 1,5 cm de țesut adipos în talie, nici nu mă așteptam la mai mult, având în vedere că oricum aveam o talie destul de subțire, nu prea aveam de unde să scap de foarte mult. Sunt însă foarte mulțumită, criolipoliză nu mai fac (că nu prea mai am material) dar când voi sta mai mult în București intenționez să fac câteva ședințe de LPG. Detalii despre ambele proceduri, dar și despre combinația LPG+criolipoliză în articolul de față.

Înainte de călătoria în Egipt am făcut o ședință de LPG cu aparatul Alliance, cel mai avansat tehnologic atunci, acum văd că mai au un aparat, LPG ENDERMOLOGIE. Și una cu aparatul Criostar, tot top de gamă, la RECREATION Studio. Inițial am ajuns la acest salon pentru a obține blondul polar dorit fără să îmi ard părul, am avut o revelație, sunt foarte mulțumită de cum arată părul meu acum, așa că progresiv am încercat și alte tratamente. Întâi faciale, după corporale.

De ce am dorit să fac criolipoliza?

Pentru că nu vreau să slăbesc peste tot! Nu vreau să fiu foarte slabă, mai slabă decât sunt acum, vreau să îmi păstrez ceva forme, dar totuși vreau o talie mai subțire. Fără să îmi scot două coaste și fără să fac ceva invaziv, precum liposucția.

Știm cum se întâmplă, stratul de grăsime îl eliminăm constant de peste tot, nu putem slăbi la comandă localizat. Așa că am zis de ce să nu încerc criolipoliza? Ce pierd? Eram și curioasă, recunosc.

Criolipoliza face același lucru ca și liposucția, te scapă de celulele adipoase, dar prin înghețare, urmând să se elimine treptat, în 45 de zile de la efectuarea fiecărei proceduri. Nu este un procedeu invaziv.

Înainte de a trece la treabă, se studiază ”problema”

Înainte de ședințe, se efectuează o analiză a masei corporale, cu un aparat special. Scoate o fișă cu toți parametri: cât cântăresc oasele, cât % ai mușchi, strat adipos etc. După aparat, este analiza țesutului prin palpare, efectiv. Așa am aflat că nu am celulită. Credeam că am, dar de fapt nu este celulită, ci inflamare a țesutului, retenție de apă lucruri de felul acesta. Și foarte puțin, dar și așa nu îmi place.

În schimb un mic petec de grăsime de pe abdomenul inferior mă enervează. Fetele de la salon râdeau de mine și mi-au spus că dacă vreau să fac criolipoliză, dar că am prea puțin țesut adipos, foarte multă masă musculară, fără grăsime viscerală etc.

Fiind mereu în mișcare și având în general atenție la alimentație este normal, dar tot nu sunt mulțumită. Au încercat fetele de la studio să mă convingă să renunț la ședința de criolipoliză, că pot obține rezultate și cu LPG doar pentru ce am eu, dar eu nu și nu. Uneori vrem totul mai repede.

Mă bucur că am făcut ședința de criolipoliză, dar nu mă bucur că nu le-am ascultat sfatul: acela de a ”trage” mai puțin, de a lucra la o temperatură mai mică. Acum nu prea mai pot să fac încă o ședință, că nu prea mai am material, dar dacă aș fi ascultat, puteam face două, cu rezultate mai mari combinate, decât la o singură ședință. Dar dacă mă voi îngrășa la un moment dat, revin!

Ce este criolipoliza? De ce CrioStar?

La ora actuală, criolipoliza este singurul tratament ne-chirurgical care elimină grăsimea în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Cu același aparat, înainte de vacuum se face cavitație, cu ultrasunete și multi-frecvență, care topește celulele solidificate și care accelerează procesul de eliminare a celulelor adipoase.

CrioStar este cel mai bun aparat de pe piață la ora actuală, numai foarte puține saloane îl dețin. Înainte de a se face procedura, se aplică un gel și un fel de șervețel din material, care protejeajă pielea. Se trage ulterior zona tratată în vacuum și se îngheață, temperatura scade treptat, eu am ajuns până la -6. Nu am simțit disconfort, pielea a fost doar un pic roșie în prima zi și atât. În noaptea respectivă am plecat în Georgia, singură, a doua zi am luat tot Tbilisi la picior, nu am avut niciun disconfort.

Se poate ajunge până la -10 grade, dar treptat, în mai multe ședințe. Totul depinde de fiecare persoană în parte, în funcție de cât țesut adipos are, cum este distribuit se aplică și tratamentul. Se pot trata: abdomenul, picioarele, spatele și brațele.

LPG Criolipoliza
Cavitație
LPG Criolipoliza 2
Criolipoliza

LPG Alliance

Reoxigenează, îmbunătățește circulația sângelui, cu efecte de 300 de ori mai mari decât un masaj normal), detoxifiază și revitaliează: crește tonul pielii, este redus aspectul de coajă de portocală, se stimulează producția de colagen.

LPG Alliance ajuntă la eliminarea grăsimii fibroase localizat, tratează celulita, dar și alte probleme ale pielii. De exemplu crește fermitatea acesteia, deoarece accelerează producția de colagen. Cavitația are rezultate echivalente liposucției chirurgicale.

Se utilizează ultrasunete de joasă frecvență, care generează o presiune, ajutând la ruperea membranelor celulelor adipoase, fără a fi afectate și alte structuri adiacente. Astfel, sunt distruse pe loc și definitiv celulele grase care, o dată eliminate, nu se mai refac, rezultatul fiind permanent.

LPG Criolipoliza 1
Vorbesc mult, mereu, am si filmat, am in pregatire un video cu mai multe informatii, direct de la specialisti

LPG Criolipoliza 3

LPG Criolipoliza 5

1,5 cm minus în talie, sper să am timp cât mai curând pentru o ”cură” LPG

Doresc să fac mai multe ședințe de LPG (una nu prea se pune) și revin cu detalii. Dar, pentru că doream criolipoliza, am făcut precum vă spuneam o ședință de LPG înainte accelerează practic efectele pe care le obții la criolipoliză. Totodată, este util să se facă și după două, trei săptămâni de la criolipoliză o ședință de LPG, ajută la eliminarea mai rapidă a celulelor adipoase înghețate/distruse la criolipoliză.

Nu sunt foarte avizată în domeniu, iar despre aparate, proceduri, puteți afla mai multe detalii la salon, sau online, am citit mai multe articole scrise de persoane cu mai multă pregătire în domeniu. Bine, eu nu am nicio pregătire în domeniu. Eu doar am făcut două proceduri de care îmi era un pic teamă înainte, sunt foarte mulțumită de rezultat, doresc să continui cu LPG-ul când voi sta mai mult în București de exemplu.

Tehnologia a avansat atât de mult, toate vedetele internaționale folosesc zeci de proceduri, ele vorbesc numai de a bea apă multă, a dormi suficient, a mânca verdețuri, dar nu vorbesc despre toate acele lucruri pe care le fac fac pe lângă. Personal, toți banii pe care îi am îi folosesc pentru călătorii și pentru îngrijire, pentru că doresc să fiu cea mai bună versiune a mea cât mai mult timp, sau cea mai bună versiune pe care o pot obține, cu stilul de viață mereu pe drumuri, fără un program constant, fără o alimentație constantă etc.

Salon RECREATION Studio

Strada Tudor Vianu nr. 19 Secor 1, Bucuresti, telefon: 0751 588 588

Website: https://recreationstudio.ro

Pe pagina de Facebook sunt foarte activi, cu informații despre toate procedurile pe care le realizează, promoții, noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *