fotografii sa te inspire sa calatorești in Indonezia37 bali 17

Bali va solicita în continuare testarea și pentru turiștii vaccinați și vor avea zboruri directe din India

Bali

Oficialii din Bali au confirmat că vizitatorii interni vaccinați trebuie să prezinte în continuare dovada unui test Covid-19 negativ pentru a intra în insulă. Deoarece nu există dovezi că vaccinul oprește transmiterea virusului, Bali își propune să testeze toți călătorii, indiferent de starea de vaccinare, pentru a controla răspândirea pandemiei. Acest lucru se va aplica și atunci când frontierele se redeschid călătorilor internaționali.

Bali va deschide în viitorul apropiat un coridor cu India, prin zboruri directe și ce se întâmplă în Bali acum? Un documentar superb.

Șeful Agenției pentru Sănătate din Bali, dr. Ketut Suarjaya, a abordat această problemă, deoarece mulți oameni au pus sub semnul întrebării politica aplicată, întrebându-se dacă odată ce o persoană a fost vaccinată mai trebuie să se testeze.

”Vaccinarea este o încercare de a oferi imunitate organismului, dar în continuare se poate contacta virusul. Dacă persoanele care au fost vaccinate sunt expuse la Covid-19, transmiterea este probabil de trei ori mai mică și, dacă virusul intră, acesta va fi de obicei mai puțin simptomatic, au forme mai ușoare decât persoanele care nu sunt vaccinate ”, a declarat dr. Suarjaya.

El a explicat, de asemenea, că oamenii trebuie încă testați înainte de plecare, ca o cerință de intrare pentru a vizita insula Bali. „Aceste teste sunt necesare ca o etapă de prevenire din partea guvernului pentru a evita transmiterea, deoarece sunt mai susceptibile să fie purtătorii virusului fără simptome și să creeze o transmisie în timp ce vizitează insula”, a adăugat Suarjaya.

Între timp, vaccinarea continuă în zone prioritare din Bali, cum ar fi Ubud, Nusa Dua și Sanur. Programul de vaccinare din Bali a fost primit cu bucurie. Mulți oameni sunt entuziaști să se vaccineze în sprijinul planului guvernului de a redeschide frontiera atunci când se atinge imunitatea de grup.

Sursa: Bali Sun

Nu toată lumea este însă fericit cu vaccinareaă. Unii nomazi digitali au afirmat că vor părăsi insula dacă vor fi obligați să se vaccineze, însă majoritatea expaților s-au dezis de aceste declarații, alăturându-se localnicilor care sunt deranjați de nomazii care nu respectă restricțiile, inclusiv pe acelea de a purta mască.

Zboruri directe între India și Bali – proiect

Încă de acum doi ani, compania aeriană Garuda Indonezia anunța planul de a lansa zboruri directe din India spre Denpasar, Bali. Chiar și în 2020 s-a făcut un anunț în acest sens, însă se dorește să se materializeze planurile odată ce insula Bali va primi turiști internaționali.

Ministrul Turismului din Indonezia, dl Sandiaga Uno a declarat că planul de deschidere a zborului direct între India și Bali va fi realizat în viitorul apropiat.

„Am discutat acest plan cu Ambasada Indiei pentru Bali și acesta se află deja în etapa finală de pregătire, inclusiv pentru a deschide posibilitatea investițiilor și tranzacționării între cele două țări”, a declarat Dl Sandiaga.

„Turismul și investițiile sunt încă prioritare pentru coridorul nostru (India-Bali), așa că sperăm că va exista o creștere a relației noastre bilaterale, precum și revigorarea economiei insulei Bali”, a adăugat Ministrul Sandiaga în cadrul unei întâlniri bilaterale cu oficiali din India, întâlnire în care s-a discutat despre viitorul relațiilor, inclusiv despre investiții tehnologice indiene în Bali.

Ambasadorul Indiei în Republica indonezia, Dl Shri Manoj Kumar Bharti, care de două săptămâni este în Bali, a declarat:

„Sunt atât de uimit de Bali, de cultura și stilul lor de viață, deoarece insula este predominant hindusă, la fel ca și India. Și cred că ar fi o călătorie educațională pentru majoritatea oamenilor din India pentru a învăța de la Bali, în afară de a se bucura de natura sa frumoasă ”.

Dl Ambasador Manoj speră de asemenea că indienii vor fi încântați de program și vor veni în număr mare să viziteze insula, odată ce coridorul internațional de călătorie se redeschide în viitorul apropiat.

India este o piață principală pentru multe state asiatice care fac demersuri pentru a deschide coridoare care să le permită turiștilor indieni un acces mai rapid și sigur.

Sursa

Articole despre Bali puteți regăsi în categoria dedicată aici – am fost singură și mi-a plăcut enorm. 

Și pentru că tot sunteți aici, vă invit să vizionați un documentar minunat. Despre cum este viața acum în Bali, despre cum s-au reorientat mulți localnici și despre cum se pregătesc pentru momentul în care turiștii vor veni din nou pe Insula Zeilor. În principal, se curăță mult insula și se dorește să se păstreze spiritul ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *