Un călător a rezervat întreaga cabină Business Class pentru a zbura în condiții de lux cu câinele său

Noutăți

Presa din India relatează despre o ”poveste de dragoste” a unui om pentru cățelul său. Pentru a se asigura că va avea un zbor plăcut alături de patrupedul mult iubit, călătorul a rezervat întreaga cabină Business Class a unui zbor Air India pentru el și animalul său de companie.

Avionul Air India care efectua un zbor dinspre Mumbai spre Chennai avea 12 locuri la cabina Business Class. Omul de afaceri indian a plătit nu mai puțin de 2,4 lakh (aproximativ 3000 de euro) pentru zborul de două ore.

Un bilet Business Class înte Mumbai și Chennai costă în jur de 230 euro. O sursă a declarat pentru Times of India: „Cabina din clasa J a aeronavelor Air India A320 are 12 locuri, așa că drăguțul pui a zburat în condiții de lux”.

Air India este singura companie aeriană indiană care permite oamenilor să-și ducă animalul de companie în interiorul avionului în anumite condiții.

Oamenii au voie să transporte maximum două animale de companie pe un zbor Air India și, în general, animalul de companie primește un loc în ultimul rând al clasei rezervate. Pasagerii trebuie să plătească o taxă suplimentară pentru acest serviciu.

Este pentru prima dată când cineva a rezervat o cabină întreagă de clasă business pentru un animal de companie. Anul trecut, între lunile iunie și septembrie, aproape 2000 de animale de companie au zburat pe rutele interne indiene cu Air india.

Sursa: Times of India aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *